Find ledige boliger Kundekurv Min side

Tilbud

Kontakt os gerne:


33 21 18 64

Man -Tirs 09.00-16.30
Ons-Tors 09-00-16.00
Fre 09.30-16.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:


E-mail
Fornavn
Efternavn
Postkode

Vores e-mailadresse politik

BESTILLING OG BETALING

HYTTEspecialisten / Bengt-Martins Rejser ApS fra den 1. maj 2009 en dansk afdeling i den svenske rejsekoncern Bengt-Martins AB.
Betaling for bestilt rejse går direkte til Bengt-Martins AB, som er ansvarlig sælger af produkterne i HYTTEspecialistens portefølje.

Bestilling
Vi anbefaler at I bestiller hurtigst muligt når udvalget er størst. Bestilling kan gerne ske i vores Online booking i højre menu, alternativt ved at kontakte os på 3321 1864 eller sende en mail
Bestiller skal være fyldt 18 år. (Nogle rejsemål har højere aldersgrænser) .
Bestilling er bindende for beggebåde rejsebureau og kunde når 1. rate er indbetalt. Der er dog fri fortrydelsesret jfr. beskrivelsen under Sikkerhedspakke, såfremt denne er tilkøbt. Særønsker vedr. specifikke lejemål kan ikke endeligt bekræftes, men vil blive imødekommet bedst muligt.
Når jeres bestilling er modtaget tilsendes en bekræftelse/faktura. Venligst kontroller om denne svarer til det bestilte.
Bestilling af tillægsydelser som linned, rengøring, barneseng/-stol og brænde skal på mange rejsemål bestilles samtidigt med bestilling af ferieboligen, senest 8 dage før ankomst.
Vi anbefaler at Sikkerhedspakken tilkøbes - denne skal bestilles sammen med rejsen/inden betaling af 1. rate og betales sammen med 1. rate.
Læs om Sikkerhedspakken her

Betaling
Ved betaling skal fakturanummer altid påføres uanset betalingsform
Både depositum og restbeløb skal betales på  giro nr. 86 731 347.
Alternativt kan der betales til Bengt-Martins AB's danske bankkonto i Nordea: reg.nr. 2040, konto nr.  3489 366 060.
Ønsker du at betale fra en udenlandsk bank skal du anvende disse informationer:
IBAN  DK38 2000 3489 366 060
BIC  NDEADKKK

Der kan ligeledes betales med kreditkortene VISA eller MASTERCARD ved at kontakte os telefonisk på 3321 1864. Med indbetaling af depositum forudsættes det, at gældende betingelser for rejsen, er læst og accepteret. Vi tager desværre ikke rene dankort. Vi opkræver p.t. ikke gebyr for betaling med kreditkort.

Depositum 1. rate skal være Bengt-Martins AB i hænde senest 7 dage efter bestilling og udgør: 20% af rejsens pris, dog minimum. Kr. 950. Sikkerhedspakken indbetales med det fulde beløb sammen med 1.rate. Hvis indbetaling af depositum / 1. rate ikke er indgået rettidigt til Bengt-Martins AB forholder vi os retten til at annullere bestillingen. Restbeløb, 2. rate skal være Bengt-Martins AB i hænde senest 49 dage før afrejse. Ved bestilling senere end 49 dage før afrejse skal det fulde beløb indbetales straks efter bestilling.
Hvis indbetaling af restbeløb ikke er indgået til Bengt-Martins AB rettidigt betragtes rejsen som afbestilt - se regler for Afbestilling.

Priser
På alle bestillinger tillægges et ekspeditionsgebyr, p.t. DKK 120,-

På alle rejser betales DKK 30 pr. person til obligatorisk udvidet ansvarsrisiko.

Alle priser er i DKK, hvis andet ikke er anført.