Find ledige boliger Kundekurv Min side

Kontakt os gerne:


33 21 18 64

Man -Tirs 09.00-16.30
Ons-Tors 09-00-16.00
Fre 09.30-16.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:


E-mail
Fornavn
Efternavn
Postkode

Vores e-mailadresse politik

Branäs

Vis alle boliger
 
Download:
Pistkort ostsiden (.pdf)
Pistkort Vestsiden (.pdf)
Branäs Boliger (.pdf)
Bestil
Branäs - Find ledige boliger >>

Branäs - Børn, fart og udsigt

Branäs er Sverige sydligste ”store skisportsområde”. Her får I variation for hele familien - store som små. I Branäs kan I bo både i dalen og på toppen. På toppen har I den store, skønne, värmlandske udsigt og her er stille og roligt. I dalen er der lidt mere gang i den og I bor tæt på det største børneområde. Uanset hvor I bor i Branäs er der servicefaciliteter i nærheden.

Gå direkte til oversigt over boliger i Branäs

Alpint og snowboard

Branäs har én af Sveriges bedste højdeforskelle og gode piste til den trænede. Samtidig finder I her masser af piste til børn og andre på forskellige niveauer. Hyggelige skovpiste, der alle slutter samme sted, så man kan finde sammen efter suseturen. Liftene er åbne hver dag til kl 19 (undtagen juleaften). Gondolliften, som kan bruges både op og ned, tager 5 min.

Check Fakta Alpin med liftkortpriser, skiskole med mere

 

Langrend

Fra toppen i Branäs i alt 23,5 km maskinpræparede langrendsspor gennem varieret landskab og med udsigter over Klarälvsdalen. Turlængder fra 1,2 til 10 km. Natursne en  forudsætning.

Børn

Minitog! Enhver, der har været på skiferie ved af erfaring, hvor svært det kan være at få de mindre børn ud på pisterne om morgenen. Også selv om kun pisterne kun er et par hundrede meter fra hytten. Men nu er det slut med at trækkes med skiudstyr og tunge skistøvler: Nu kan alle, der bor i Branäs landsby tage "toget" til og fra pisterne! Et hyggeligt mini-tog vil transportere skihungrende gæster i alle aldre til og fra skiløjperne. Toget kører mandag - onsdag og fredag - lørdag.


Gratis børneaktiviteter!
Branäs satser på børnene. Det er mange gratis aktiviteter til børnene i Branäs hele ugen, f.x:

- Aktivitetcenteret "Bjornidet" er åbent alle dage undtaget søndag for alle børn over 1,5 år.

- Björnbusarnas skattejagt bookes på stedet, det er først til mølle at deltage i skattejagten

- Børneshow en gang hver uge på Brants bar. Hele familien er velkommen.

- Isfest (Glassparty på svensk) mandag - fredag i Bjornidet. Der er også Isfest i Ladan hver fredag.

- Björnbusarnas snescooter - Tag med på scootertur. Alle børn der er store nok til at selv sidde i vognen bag uden mor & far er velkommen.

- Sydpolen er forberdret med ny stor kælkebakke, gynger, figurer med mere.

- Varm økologisk saft til alle serveres i Sydpolen, Nordpolen, Björnliften og Amundsliften.

- Pepsi Park - her kan du udfordre dine venner i parallel slalom eller på selftimer banen.

- Snow Park i det sydlige område! For dig, der ønsker at hoppe, køre på rails mm.

Aktiviteter

Både snescootersafari og hundeslæde fra toppen. Bestilles på stedet i Branäs.

Mad & drikke

Der findes blandt andet Ladans Kök og Bar på toppen af Branäsberget. På Brants Bar og Restaurant er der afterski. Logen er også et godt madsted.

Din favorit liste vises i højre hjørne og du kan hele tiden tilføje flere

Branäs Älgtjuren (VB22)


Rummelig storhytte i området Älgen. 

På forespørgsel, book i god tid.

PistLiftLangrendRestaurant/CaféKøbmand
100 m 100 m 250 m Ja Ja
m2SoverumPers.Bad/WCSaunaPejsOpvaskemaskineDyr
210    6 20+2 5/3 ja ja ja nej


Beskrivelse:
Lyxig stuga på 210 kvm, med 22 bäddar. Bottenvåning med 3 sovrum, allrum med köksdel. Relaxavdelning med stor bastu och 3 st duschar samt två separata toaletter och duschar. Torkskåp, kabel TV. Övervåning med fyra sovrum samt en WC/dusch.Allrum: Stort allrum med braskamin, soffgrupp och TV. Alla våra boenden är kopplade till kabel-tv. Kök: Det stora köket i Älgtjuren är planerat för att många både ska kunna vistas och äta där. Köket är utrustat med bl.a 2 st varmluftsugnar och 1 induktioshäll, 2 st kylskåp, 2 st diskmaskiner, kombinationsugn micro/ugn , brödrost, kaffebryggare. Sovrum: Det finns sju sovrum i huset. I två sovrum på nedre plan finns dubbelsängar, i ett sovrum finns två enkelsängar och en tv. På andra våningen finns fyra sovrum med fyra bäddar/rum. Badrum: Älgtjuren har tre WC, fem duschar, bastu, två torkskåp, tvättmaskin och torktumlare. Övrigt: Frysskåp i tvättstuga. Dataprojektor finns. Boendet har en rymlig altan. Torkskåp och låsbart skidförråd. Som standard finns en barnstol och en barnsäng i varje boende (täcke och kudde ingår ej i barnsängen). Önskar du flera kan du boka och hämta i receptionen helt kostnadsfritt. Det är obligatoriskt slutstäd på detta boende. Kostnaden ingår inte i hyran utan tillkommer på priset. I detta boende är det INTE TILLÅTET att ha husdjur. Lägenheten är dock inte allergisanerad. Alla boenden i Branäs är helt rökfria. Avstånd pist: ca 10 m.

Alle bestillinger inkluderer ekspeditions gebyr a 120,- kr. samt 30,- kr. i obligatorisk udvidet ansvarsforsikring pr. person.

Priser på boligen? Benyt FIND LEDIGE BOLIGER i højre side.
Tillægspris:
Slutrengøring inkl.
Linned 121:-/set
Barnesstol inkl.
Barneseng (ej sengetøj) inkl


Tilbage