Find ledige boliger Kundekurv Min side

Kontakt os gerne:


33 21 18 64

Man -Tirs 09.00-16.30
Ons-Tors 09-00-16.00
Fre 09.30-16.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:


E-mail
Fornavn
Efternavn
Postkode

Vores e-mailadresse politik

Sälen LindvallenSkiudleje


Skal du til Sälen til vinter så lej dine ski hos Dalskidan

Sälens mest velplejede udleje ski. Altid ny slebne.

- 25-30 % billigere  end hvis I lejer ved pisterne. Hurtig og personlig service, og det rigtige udstyr til hver kunde. Dalskidan ejes og drives af Erika og Martin Hansson. Begge er forhenværende alpine skiløbere for Sverige.


- Tilfredshedsgaranti ("Nöjdkundgaranti") :  Hvis udstyret ikke lever op til jeres forventninger kan I på første skidag få pengene refunderet eller mulighed for at bytte eller opgraderes udstyret.

I Dalskidans butik lejer eller køber I det I har brug for til skiferien. Skiværkstedet siges at være et af de bedste i Sverige, hvad enten man vil have fikset sit eget udstyr eller leje.

Dalskidans butik og skiudlejning ligger i dalgången ca 1km syd for Sälen by. Så det er mest praktisk at hente skiene på vejen til skisportsområdet. Kommer I sydfra og passerer Vasaløbets start, så findes Dalskidan 4 km længere fremme på højre side af vejen. De har store skilte og er svære at overse.

 

Få 10% på skileje

Information, priser og at bestille:
Følg linket for at bestille ski udstyret - Har du bokket ophold hos Hyttespecialisten/Bengt-Martins Rejsern så får du 10% rabat    >>>