Find ledige boliger Kundekurv Min side

Tilbud

Kontakt os gerne:


33 21 18 64

Man -Tirs 09.00-16.30
Ons-Tors 09-00-16.00
Fre 09.30-16.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:


E-mail
Fornavn
Efternavn
Postkode

Vores e-mailadresse politik

Sälen HögfjälletSkiudleje


Skal du til Sälen til vinter så lej dine ski hos Dalskidan

Sälens mest velplejede udleje ski. Altid ny slebne.

- 25-30 % billigere  end hvis I lejer ved pisterne. Hurtig og personlig service, og det rigtige udstyr til hver kunde. Dalskidan ejes og drives af Erika og Martin Hansson. Begge er forhenværende alpine skiløbere for Sverige.


- Tilfredshedsgaranti ("Nöjdkundgaranti") :  Hvis udstyret ikke lever op til jeres forventninger kan I på første skidag få pengene refunderet eller mulighed for at bytte eller opgraderes udstyret.

I Dalskidans butik lejer eller køber I det I har brug for til skiferien. Skiværkstedet siges at være et af de bedste i Sverige, hvad enten man vil have fikset sit eget udstyr eller leje.

Dalskidans butik og skiudlejning ligger i dalgången ca 1km syd for Sälen by. Så det er mest praktisk at hente skiene på vejen til skisportsområdet. Kommer I sydfra og passerer Vasaløbets start, så findes Dalskidan 4 km længere fremme på højre side af vejen. De har store skilte og er svære at overse.

Synes du det er svært at bestemme dig for om du skal stå alpin, snowboard eller måske langrend? Lej to eller flere komplette pakker til samme person og få 50% rabat på den billigste pakken.

Bestill Bolig hos HYTTEspecialisten - Få 10% på skileje

Information, priser og at bestille:
Følg linket for at bestille ski udstyret - Oplys kode BMVIP10 og at du har booket dit ophold hos Hyttespecialisten/Bengt-Martins Rejser så får du 10% rabat    >>>