Find ledige boliger Kundekurv Min side

Tilbud

Kontakt os gerne:


33 21 18 64

Man -Tirs 09.00-16.30
Ons-Tors 09-00-16.00
Fre 09.30-16.00

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev her:


E-mail
Fornavn
Efternavn
Postkode

Vores e-mailadresse politik

Hemsedal

 
Download:
Pistkort Hemsedal (.pdf)
Kort Hemsedal Skisenter (.pdf)
Kort Hemsedal Sentrum (.pdf)


Hemsedal - Find ledige boliger >>

Skiferie Hemsedal

Hemsedal - Toppen på flere planer

Hemsedal har Vinternorges højest beliggende alpine piste. Nemlig på toppen Totten 1450 m.o.h.

Bemærk at den "grønne skiløber" også kan få fornøjelsen af Hemsedals helt sublime udsigt til de spidse, hvide toppe. Hemsedal kaldes og er Skandinaviens Alper, og i tilgift er Hemsedal ét af Nordens mest snesikre skirejsemål.

Boligerne har generelt en meget høj kvalitet hvad enten det er hytte eller lejlighed.
Hemsedal har i weekenderne også et fantastisk After Ski.

Tip: I uge 7 kører bussen Vinterekspressen fra København-Hemsedal

 

Alpint og snowboard

Meget, meget stor variation i nedfarter, også til børn i Hemsedal. Super off-pist og hele 5 terrænparker til snowboard og anden sjov, sandsynligvis Europas bedste... nu vi er i gang! Hemsedal har både proffe - og begynder udfordringer i kombination med winterwonder-land.

Succesen fra sidste sæson fortsætter: Lange dage med "Nonstop Skiing" fra kl. 09.00 til 19.00 tre dage om ugen og "Senkveld" fredage fra kl. 18.00 til 22.00.

Check også Fakta Alpin inkl. liftkortpriser, skiskole, skileje mm.

Langrend

I alt 210 km. 130 km maskinpræparede løjper i dal- og skovterræn i og omkring Hemsedal. 80 km mærkede højfjeldsløjper, præpareres efter behov efter uge 6. Fra Hemsedal Hytte- og Feriepark er der 15 min på ski til Gravsettløjperne: lette rundture med vanskeligere alternativer, f.eks. op til 1000 m.o.h. Turlængder 2-33 km. Gravsettløjperne har 5 km lysspor. Fra Skarsnuten Fjellandsby og Veslestølen ca. 1 km til til højfjeldsløjperne ved Holdeskaret og Systerskaret.

Check også Fakta langrend

Børn

Hemsedals familie- og børneområde er et stort, veltilrettelagt børneområde med lifte, rullebånd, kælkebakke, hop, rails, grillområde og meget mere.

Hele området er ialt 70.000 m2. Valle er her barnas beste venn i skibakken og gjør alt for at barn og foreldre skal få oppleve en alle tiders skiferie. 

I Valles verden skjer det alltid noe morsomt. Her arrangeres artige og barnevennlige aktiviteter. Og uansett om barna er erfaren skikjører, eller aller helst sitter på akebrettet, så kan de være med på Valles skøyeraktige påfunn.

Aktiviteter

Heftige aktiviteter som isklatring, topture, paragliding, sneskredsture og meget mere bydes der også på i Hemsedal. Er I mere til kaneture og hundeslæde i den flotte natur kan I selvfølgelig også nyde dette. Af indendørs aktiviteter i Hemsedal er der f.eks. aktivitetscenteret Experten Sportsbar, som ligger i Hemsedal Fjelllandsby i bunden af anlægget. Her er bowling, billard, dart m.m.

Mad & drikke

Hemsedal centrum har mange caféer, restauranter m.m. Både restauranterne ved Alpin Lodge (skicentreret) og Skarsnuten Hotell serverer god mad. Livlig afterski i weekenderne. I selve alpinanlægget er der flere cafeterier, og lokale kulinariske oplevelser fås på Fossheim Hotel (lørdage, book i forvejen) eller raclette aften på Fausko.

Indkøb

Hemsedal har flere supermarkeder med et stort udvalg. I finder både SPAR, Kiwi, Rimi og Matkroken. 

Foto Hemsedal: Kalle Hägglund