menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Hemsedal for Hele Familien

I Hemsedal har du skiløb til hele familien uanset niveau. Der er hele 48 km piste at boltre sig på og her er selvfølgelig både børneområder, Fun Ride og Snow Park. Skal den lille eller helt store familie afsted sammen, så har Hemsedal også boliger til alle størrelser. De fleste med rigtig god beliggenhed tæt på pist og lift og nogle med skiløbet lige udenfor døren.
Se meget mere om Hemsedal og boligerne her

Hemsedal har så meget at byde på. Der er skiskole til alle på alle niveauer på hold med andre. Det er også muligt at bestille en privat skilære til de timer, som man syntes er nødvendigt. 

Der er pænt med restauranter i området og selvfølgelig også mulighed for indkøb, hvis I selv vil lave mad. 

De mest populære boliger bliver udsolgt ret hurtigt i højsæsonsugerne. Det er ugerne henover jul og nytår samt uge 7 og 8.