menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Bestil favoritboligen til skiferien i 2019 / 2020 nu

Vi har åbnet op for bestilling på flere destination til den kommende sæson. Og vi har mulighed for at hjælpe med mange af de destinationer, som endnu ikke kan ses på www.hyttespecialisten.dk

Du kan lige nu bestille din skiferie online her på www.hyttespecialisten.dk til: 


Vi ved af erfaring, at det går rigtig rigtig stærkt med bestillingerne specielt med ophold over Julen og Nytåret og i uge 7 og 8. Vi har i denne sæson haft mange, som forgæves har søgt på deres ønskebolig i de mest populære destinationer som Trysil og Hemsedal. Så det er absolut en god ide at bestille nu, hvis du ved, at du gerne vil til Trysil og Hemsedal. 

Du kan bestille boligerne selv her online eller kontakte os på telefon 3321 1864.