menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

3 store boliger i Trysil med super beliggenhed

 

Trysil er uden tvivl et af danskernes favorit skisportsdestinationer. Og det forstår vi godt hos Hyttespecialisten. Det er Norges største skiområde med masser af godt skiløb. Der er 29 lifter og 67 pister godt fordelt på niveauer, så der er skiløb til alle uanset alder og erfaring.

Trysil er populært både for den lille og store familie og ikke mindst, når flere familier eller generationer rejser sammen.
 

Der er nogle virkelig gode store og velindrettede boliger med super beliggenhed. 3 af disse er lige nu ledige i uge 13.

Bakkebygrenda (3B)
Bakkebygrenda er nok vores mest populære bolig i Trysil og derfor bliver ofte meget hurtigt udsolgt specielt i højsæsonsugerne. Det er hyttelejligheder i 2 etager med rigtig god beliggenhed ved Trysil Turistsenter tæt på det hele. Der er plads til 14 +2 personer fordelt på 5 soveværelser og god plads til at være sammen på. Med pisterne næsten lige udenfor døren og kun 50 meter til nærmeste lift ligger Bakkebygrenda virkelig godt.

Se mere, billeder og bestil Bakkebygrenda 3B

Fageråsen Høyfjellsgrend
Denne skønne Hytt med kort afstand til Mountain Resort, hvor der er restauranter, butikker, spa , bar og afterski.  Der er 16 sengepladser fordelt på 6 soveværelser og hyggelige fællesområder. Transportløjpen er kun 100 meter fra hytten og nærmest skilift 200 meter væk. Norsk hygge, når det er bedst.

Se mere, billeder og bestil Fageråsen Høyfjellsgrend


Ugla Hyttegrend 961
Lækker og meget stor hytte på hele 338m2 med plads til 15+1 personer fordelt på 6 soveværelser. Boligen har både sauna og boblebad og masser af plads til den store familie. Hytten ligger i hytteområdet på Trysilfjellet med nem adgang til skiløb. Nærmeste transportløjpe ligger cirka 30 meter fra hytten. Så familie bo rigtig godt med masser af plads, så skal I vælge Ugla Hyttegrend.

Se mere, billeder og bestil Ugla Hyttegrend 961