menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Bestil ønskeboligen i Trysil eller Hemsedal for 2019 / 2020 nu

Vi har netop åbnet op for salget af vores to mest populære skidestinationer, Trysil og Hemsedal til den kommende sæson 2019 / 2020.

Vi ved af erfaring, at det går rigtig rigtig stærkt med bestillingerne specielt med ophold over Julen og Nytåret og i uge 7 og 8. Vi har i denne sæson haft mange, som forgæves har søgt på deres ønskebolig i netop Trysil og Hemsedal. Så det er absolut en god ide at bestille nu, hvis du ved, at du gerne vil til Trysil og Hemsedal. 

Du kan bestille boligerne selv her online eller kontakte os på telefon 3321 1864 eller på mail: hytte@hyttespecialisten.dk, så hjælper vi dig. 

Bestil Trysil sæson 2019 / 2020
Bestil Hemsedal sæson 2019 / 2020

Der er nogle boliger, som endnu ikke er frigivet til salg. Det kommer løbende. Så er din ønskebolig ikke klar til salg endnu, så kan vi kommer tilbage til dig, straks det er muligt.