menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hyggelige hytter i Sälen, Högfjället

Hytter på Högfjället

På Högfjället findes der fire hytteområder at vælge mellem. Liftnære hytter finder man i området Sälfjälstangen. Her ligger de fleste hytter med kort afstand til liften, som man kan tage op på toppen af Gustavbacken. Dette er et populært område for dem som både vil stå på ski i Lindvallens og Högfjällets løjpenet.

Andre eftertragtede hytter finder man i Högfjällsbyarna, som ligger helt oppe på Högfjället. Herfra er der kort afstand til langrendsspor, både langredsløjper op på fjeldet, men også for løjperne ned mod skovområdet. Mange børnefamilier vælger en hytte her, eftersom Högfjällets løjper passer rigtig godt for begyndere, og for dem som vil glide i skønne carvingsving.

På Högfjället i Sälen findes der hytter på begge sider af Fjällvägen, med et stort udvalgat vælge mellem i områderne Gruven og Gammelgårdsområdet. Hytterne findes i forskellige størrelser og udformninger med 2-10 sengepladser