menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Om Resia Travel Group

Bengt-Martins Rejser Aps er den danske del af Resia Travel Group.

Varemærkerne i Resia Travel Group

I Resia Travel Group i Sverige har vi i dag: Resia, Cruise-Market, Resfeber, Box Office og Flygofar og Bengt Martins. I Danmark under Bengt-Martins Rejser Aps har vi Rejsefeber, Arte Udland, Cruise Market, Resia Erhvervsrejser og Rejsefeber Gruppe og konference udover Hyttespecialisten. Koncernen kan derfor tilbyde markedets bredeste sortiment, uanset om der er tale om ferierejser, erhvervsrejser eller konferencer. 

Så vi er mere end Hyttespecialisten.

På vores kontor på Købmagergade midt i København sidder vi sammen med vores kollegaer, som er specialister på andre områder indefor rejsebranchen. Vi har alle samme ejer og en del af Nordens største privatejede rejsebureaukøde.

Er din næste rejse en storbysferie, et krydstogt, en forretningsrejse eller noget helt andet? Så kan vi også hjælpe dig. Også hvis det gælder til samme rejse på tværs af varemærkerne.

Her på kontoret elsker vi alle sammen at rejse selv og brænder for at give dig og dine medrejsende de bedste oplevelser.

Udover Hyttespecialisten er vi:

        Find din drømmerejse til en skarp pris – søg fly og hotel | www.rejsefeber.dk
                  Krydstogter i hele Verden fyldt med oplevelser | www.cruisemarket.dk​
            Billetter til sport og underholdning i hele verden | www.arteudland.dk
            Sverige´s bedste Erhvervsrejsebureau findes nu i Danmark |www.resia.dk
         Er I mange, som skal rejse sammen - så har vi de rigtige løsninger                                                              | www.rejsefeber.dk/grupperejser-og-konferencerejser

Du kan se mere om Resia Travel Group her www.resiatravelgroup.se