Ski fjeldferie

Bestil/book din skiferie til Sverige eller Norge hos Hyttespecialisten. Vi har mere end 50 års erfaring med at arrangerer skirejser, weekendski og ski fjeldferie til både Norge og Sverige og kan derfor i dag tilbyde et stort og nøje udvalg at alle typer boliger igennem gode samarbejdspartnere.
Vi kan hjælpe jer med en skiferie og weekendski i Salen (Lindvallen, Högfjellet, Tandådalen, Stöten og Kläppen), Idre Fjäll i Sverige. Beitostølen, Hafjell, Kvitfjell, Norefjell, Gaustablikk og Skeikampen i Norge.

Alle områder med fantastisk skiløb og hver sin charme. Alle destinationerne er velegnet til børn og nybegyndere, men har også udfordringer til de mere øvede.
Du kan se vores udvalg og bestilles online her: Sverige og Norge.
Har du brug for hjælp til at finde den rigtige skirejse?
Vær opmærksom på, at det i år gået meget meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 


Ønsker du et tilbud på din skiferie, weekend ski eller ski fjeldferie fra os og hjælp til at finde det rigtige, udfyld vores skiferie kan du sende os en mail på hytte@hyttespecialisten.dk med dine ønsker, så hører du fra os. 

Skiferie i Sverige

Vi har et stort udvalg til dig på de bedste destinationer i Sverige.

Find din skiferie i Sverige her

Skiferie i Norge

Høj standard på boligerne, snesikkerhed och helt fantastisk skiløb - det er skiferie i Norge.

Find din skirejse til Norge her