menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch.
Trysil, Norge i liften

Skiferie i Norge

Vores skiferier til Norge kan beskrives med et stort udvalg af skønne og klassiske skidestination med hel fantastisk skiløb. Vi danskere elsker at tage på skiferie i Norge. Og det er med god grund, for her få du så meget ud af din skrejse. Du får lange pister, fantastisk högfjällnatur, hyggelige hytter og lejligheder, rigtige højfjeldshoteller og velpræpereret landgrendsspor. Uanset, hvilken destination du vælger i Norge, så er du sikker på at få en skiferie med noget til hele familien. 

De fleste danskere ønsker en skiferie i et børnevenligt område. Alle vores skidestinationer i Norge er børnevenlige uanset størrelsen af skianlægget. Udover skiløbet tilbyder mange af destinationer også andre aktiviteter såsom hundeslæde, snescooterture, spa og svømmehaller.

Populære skidestinationer i Norge

Snøern kommer tidligt i de norske fjelde.  Allerede i november falder sneen og den bliver liggende længe. F.eks i Trysil, Kvitfjell og Hemsedal ligger sneen oftet helt frem til maj måned. Områderne er meget populære også for OL-udøvere. På mange af vores destinationer har der tidligeret været vinter OL og i Kvitfjell kæres World-Cup hvert år. Norge er også super til langrend. Blandt både Skeikampen, Gaustablikk og Beitostølen er store og meget smukke langrendsdestinationer.

Mange vælger Norge til deres skiferie på grund af de populære destinationer, stilheden, snesikkerheden og de hyggelige boliger. Standarden på boligerne er generelt meget høj. Derudover kan alle destinationer nemt nås i bil. Norge er et super valg til den helt perfekte skiferie.

 

Skiferie i Norge