Skiferie skisportssteder i Norge

Vores skiferier til Norge består af et stort udvalg af skønne og klassiske skisportssteder med hel fantastisk skiløb. Vi danskere elsker at tage på skiferie i Norge. Og det er med god grund, for her får du så meget ud af din skirejse. Du får lange pister, fantastisk natur, hyggelige hytter og lejligheder, rigtige højfjeldshoteller og vel præpareret langrendsspor. Uanset, hvilken destination du vælger i Norge, så er du sikker på at få en skiferie med noget til hele familien. 

De fleste danskere ønsker en skiferie i et børnevenligt område. Alle vores skisportssteder i Norge er børnevenlige uanset størrelsen af skianlægget. Udover skiløbet tilbyder mange af destinationer også andre aktiviteter såsom hundeslæde, snescooterture, spa og svømmehaller. Og noget af det bedste er, at I kan bo ski in / ski out tæt på det hele. Bilen kan altså stå stille hele ferien. 


Populære skisportsteder i Norge

Sneen kommer tidligt i de norske fjelde.  Allerede i november falder sneen og den bliver liggende længe. I Hafjell og Kvitfjell ligger sneen ofte helt frem til maj måned. Områderne er meget populære også for OL-udøvere. På mange af vores destinationer har der tidligere været vinter OL og i Kvitfjell køres World-Cup hvert år. Norge er også super til langrend. Både Skeikampen og Beitostølen er store og meget smukke langrendsdestinationer.
Mange vælger Norge til deres skiferie på grund af de populære destinationer, stilheden, snesikkerheden og de hyggelige boliger. Standarden på boligerne er generelt meget høj. Derudover kan alle skisportssteder nemt nås i bil. Norge er et super valg til den helt perfekte skiferie.


Vær opmærksom på, at det altid går meget meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 


Ønsker du et tilbud fra os og hjælp til at finde det rigtige, udfyld vores skiferie send os en mail på [email protected] med dine ønsker, så hører du fra os.