menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Trysil, Norge i liften

Skiferie skisportssteder i Norge

Vores skiferier til Norge består af et stort udvalg af skønne og klassiske skisportsteder med hel fantastisk skiløb. Vi danskere elsker at tage på skiferie i Norge. Og det er med god grund, for her får du så meget ud af din skrejse. Du får lange pister, fantastisk högfjällnatur, hyggelige hytter og lejligheder, rigtige højfjeldshoteller og velpræpereret landgrendsspor. Uanset, hvilken destination du vælger i Norge, så er du sikker på at få en skiferie med noget til hele familien. 

Kvit_text_barn_nerf_780_400.jpg

De fleste danskere ønsker en skiferie i et børnevenligt område. Alle vores skisportssteder i Norge er børnevenlige uanset størrelsen af skianlægget. Udover skiløbet tilbyder mange af destinationer også andre aktiviteter såsom hundeslæde, snescooterture, spa og svømmehaller. Og noget af det bedste er, at I kan bo ski in / ski out tæt på det hele. Bilen kan altså stå stille hele ferien. 

Populære skisportsteder i Norge

Sneen kommer tidligt i de norske fjelde.  Allerede i november falder sneen og den bliver liggende længe. F.eks i Hafjell og Kvitfjell ligger sneen oftet helt frem til maj måned. Områderne er meget populære også for OL-udøvere. På mange af vores destinationer har der tidligere været vinter OL og i Kvitfjell køres World-Cup hvert år. Norge er også super til langrend. Både Skeikampen og Beitostølen er store og meget smukke langrendsdestinationer.

Mange vælger Norge til deres skiferie på grund af de populære destinationer, stilheden, snesikkerheden og de hyggelige boliger. Standarden på boligerne er generelt meget høj. Derudover kan alle skisportssteder nemt nås i bil. Norge er et super valg til den helt perfekte skiferie.

Hafjell_boende_vintervy_780_400.jpg

Vær opmærksom på, at det i år gået meget meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 

Ønsker du et tilbud fra os og hjælp til at finde det rigtige, udfyld vores skiferie forspørgelse klik her: 

Du kan også sende os en mail på hytte@hyttespecialisten.dk med dine ønsker, så hører du fra os. 

Skiferie i Norge