Beitostølen - Skferie med masser af liv og sne

Beitostølen ligger tæt på Jotunheimen, 900–1.100 m.o.h. og er et af de mest snesikre og smukkeste områder i Norge, hvor I kan holde skiferien. Kombinationen lille fjeldlandsby,  alpine familiepiste,  super langrend og mange vinteraktiviteter gør rejsemålet meget attraktivt. Her kan du på sin skiferie bo tæt på det hele også pist og liften. 
Check boliger og ophold i Beitostølen


Alpint og snowboard

Brede børne- og begyndervenlige piste tæt på boliger og lige ved byen, gør Beitostølen et perfekt udgangspunkt for en skiferie for hele familien. Ønsker du større udfordringer, så er der offpist og ”fartpiste” med stolelift i Beitostølen Alpinbakker i Raudalen, hvor du kan tage skibussen. Det tager cirka 10 min med bussen. Rigtig gode snowboard-forhold.
Check Fakta Alpin i Beitostølen


Langrend

Et af Norges allerbedste langrendsområder med uanede muligheder i både skovterræn og på højfjeld. Vælg let, svært eller varieret. 320 km spor heraf 280 km præparerede, f.eks.: Runder i skov 2–9 km, runder på højfjeld 4–18 km. Lysspor 6 km, åbent til 22.00.
Check også Fakta langrend i Beitostølen


Børn

Ja! Børn er generelt meget glade for Beitostølen. Her er selvfølgelig alt, hvad børn har lyst til  - området er tilmed overskueligt. Så det varer ikke så længe, før de selv kan navigere rundt i terrænet. Mange sneaktiviteter i løbet af ugen. Detaljerede oplysninger om den aktuelle uges program fås lokalt.
Selvfølgelig er her også både familie og ”voksen"aktiviteter. Ture på hundeslæde og i kane er virkelig flotte. Kælkemesterskaber, snerafting, snescooter. "Familieslalomrenn” (sjovt). Beitostølen tilbyder mange flere aktiviteter.
NB Besøg også spaafdelingen og svømmebassinet (Radisson Blu Resort).


Mad og drikke

På hovedgaden i Beistostølen har du det hele. Flere muligheder for indkøb, barer, restauranter og caféer og en bager. Og du kan også tage til Afterski.