menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Beitostølen boliger direkte ved pisten

Boliger i Beitostølen

Beitostølen er vinternorge, når det er bedst! Her finder man velpræparerede løjper og endeløse langrendsture krydret med hygge, god mad og en hel fantastisk natur. Området Beitostølen er meget snesikkert  takket være den høje beliggenhed og nærhed til Jotunheimen. Beitostølen har et godt udvalg af boliger med kort afstand til den hyggelige bygade. Vælger man en skiferie i Beitostølen, kan det virkeligt kaldes for familiens vinterparadis.

Store rummelige hytter og lidt mindre for den lille familie. Hytterne ligger centralt, ligesom langt de fleste boliger i Beitostølen gør. Hytterne har alt, hvad du behøver for at god skiferie.
Der er lejligheder i forbindelse med hoteller og lejligheder, som ligger i gåafstand til centrum. Alle lejligheder har en god standard og kort afstand til skiløb.
I Beitostølen har man hele to hoteller at vælge mellem. Begge hoteller ligger ud til bygaden og ligger i gåafstand til lift og pist og det hyggelige byliv med pubber, caféer og shopping.