menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch.
Hafjell, Norge. Udisgt over gondolen

Hafjell – Super tilbud til både begynder og proff

Hafjell i Lillehammer har et virkelig godt skiterræn til den blandede skifamilie. Uffe Mølk, skientusiast (vild med Østrig og Canada…..schyyy) og blandt Hyttespecialisten´s stamkunder, Hafjell gæst i marts 2008: ”Skiløbet på Hafjell er meget varieret. Og det er ikke bare en forblæst top, men gode piste mellem træerne. Vi havde det hyggeligt og sjovt – og så boede vi godt. Ikke sidste gang.” – ”Vi” er fruen og 2 mellemstore børn inkl. !! På Hafjell har vi et godt udvalg af boliger som ligger super tæt på piste og/eller børneområde.

Gå direkte til oversigten over boliger på Hafjell

Gondolbane og ekspresstolelifte , højdeforskel på 835 meter, masser af alpine piste og super langrend, stor terrænpark  & snowboard-område, flere børneområder med skiskole, "Hafjell lekeland , kanefart, hundeslæde, ATV.... Hafjell er for hele familien  

Alpint og snowboard

Hafjell er Norges 3. største alpine rejsemål og har lange, supergode nedfarter og en af Nordens absolut bedste højdeforskelle. Meget fi nt ”familiemix”. Stor terrænpark og stort snowboardområde finder I også i Hafjell.

Check også Fakta Alpin på Hafjell

Langrend

Fra toppen af Hafjell er der adgang til ca. 300 km præparerede og mærkede langrendsløjper. Ture til Nordseter, Sjusjøen og Lillehammer og nordpå mod Rodane.

Check også Fakta Langrend på Hafjell

Børn

2 gode børneskiskoler, 1 på toppen og 1 i dalen. Bestil i forvejen!

Ved Hafjell Hotell ligger det sjove legeland "Lekeland Hafjell" I kan opleve under jeres besøg. Legelandet er opdelt i aldersgrupper: hovedområdet er indrettet for børn 4-12 år, hvor børnene kan bolte sig over fire niveauer. Der er ligeledes et område tilpasset børn 2-4 år, samt et for 0-3 åringe.

Andre aktiviteter: Hunderfossen Vinterpark 5 km m.m. Aktiviteter Bobslædebane (5 km), snescooter, hundeslæde, kanefart m.m. Kør en tur til hyggelige Lillehammer. Svømmehal mellem øyer og Lillehammer (10 km).

Mad & drikke

Står man ikke på ski kan man benytte gondolliften til toppen af Hafjell til  Paviljongen med den gode kaffe som kækt tager konkurrencen op med en af Norges bedste panoramaudsigter. Flere gode spisesteder. Afterski. Flere supermarkeder i Hafjell centrum (Øyer), som er ca 1 km fra skicenteret (bund).