Hafjell – Super skiferie til både begynder og proff

Hafjell i Lillehammer har et virkelig godt skiterræn til den blandede skifamilie på skiferie. Vores gæster vender ofte tilbage til Hafjell skiferie efter skiferie. Og det er forståeligt, for du er sikker på godt skiløb til hele familien i Hafjell.  I Hafjell har vi et godt udvalg af boliger, som ligger super tæt på piste og/eller børneområde. Vil du have en skiferie med ski in / ski out, så har du flere muligheder i Hafjell.
Gå direkte til oversigten over boliger på Hafjell


Gondolbane og ekspresstolelifte , højdeforskel på 835 meter, masser af alpine piste og super langrend, stor terrænpark  & snowboard-område, flere børneområder med skiskole, "Hafjell lekeland , kanefart, hundeslæde, ATV. Hafjell er for hele familien.
Godt skiløb til børnene og til hele familien i Hafjell

Alpint og snowboard

Hafjell er Norges 3. største alpine skidestination og har lange, supergode nedfarter og en af Nordens absolut bedste højdeforskelle. Meget fint ”familiemix”. Stor terrænpark og stort snowboardområde finder I også i Hafjell.
Check også Fakta Alpin på Hafjell


Langrend

Fra toppen af Hafjell er der adgang til ca. 300 km præparerede og mærkede langrendsløjper. Ture til Nordseter, Sjusjøen og Lillehammer og nordpå mod Rodane.
Check også Fakta Langrend på Hafjell


Børn

2 gode børneskiskoler, 1 på toppen og 1 i dalen. Bestil i forvejen!
Ved Hafjell Hotell ligger det sjove legeland "Lekeland Hafjell". Legelandet er opdelt i aldersgrupper: hovedområdet er indrettet for børn 4-12 år, hvor børnene kan bolte sig over fire niveauer. Der er ligeledes et område tilpasset børn 2-4 år, samt et for 0-3 åring.
Andre aktiviteter: Hunderfossen Vinterpark 5 km. Aktiviteter Bobslædebane (5 km), snescooter, hundeslæde, kaneture og meget mere. Kør en tur til hyggelige Lillehammer. Svømmehal mellem øyer og Lillehammer (10 km).

Mad & drikke

Selv om man ikke står på ski, så kan man benytte gondolliften til toppen af Hafjell og til Paviljongen. Her er god kaffe og en af Norges bedste panoramaudsigter. Flere gode spisesteder. Afterski. Flere supermarkeder i Hafjell centrum (Øyer), som er ca 1 km fra skicenteret (bund).