menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hemsedal i Norge, oversigt over pister

Skiferie i Hemsedal – Toppen på flere planer

På en skiferie i Hemsedal kan du prøve Vinternorges højest beliggende alpine piste. Det er nemlig Totten 1450 m.o.h på toppen af bjerget.  Selv den "grønne skiløber" kan på sin skiferie få fornøjelsen af Hemsedals helt sublime udsigt til de spidse, hvide toppe. Hemsedal kaldes og er Skandinaviens Alper, og i tilgift er Hemsedal ét af Nordens mest snesikre skirejsemål.

Hemsedal_hytte_dinabu_TEXT_780_400.jpg

I Hemsedal kan du få en skiferie i en bolig af generel meget høj kvalitet. Hvad enten skiferie er i en hytte eller lejlighed. Hemsedal har i weekenderne også et fantastisk After Ski.

Check boliger og ophold i Hemsedal

Alpint og snowboard

Meget, meget stor variation i nedfarter, også til børn i Hemsedal. Super off-pist og hele 5 terrænparker til snowboard og anden sjov, sandsynligvis Europas bedste... nu vi er i gang! Hemsedal har både proffe - og begynder udfordringer i kombination med winterwonder-land.

Check også Fakta Alpin i Hemsedal

Langrend

I alt 210 km. 130 km maskinpræparede løjper i dal- og skovterræn i og omkring Hemsedal. 80 km mærkede højfjeldsløjper, præpareres efter behov efter uge 6. Fra Hemsedal Hytte- og Feriepark er der 15 min på ski til Gravsettløjperne: lette rundture med vanskeligere alternativer, f.eks. op til 1000 m.o.h. Turlængder 2-33 km. Gravsettløjperne har 5 km lysspor. Fra Skarsnuten Fjellandsby og Veslestølen ca. 1 km til til højfjeldsløjperne ved Holdeskaret og Systerskaret.

Check også Fakta langrend i Hemsedal

Hemsedal_barn_valle_TEXT_780_400.jpg

Børn

Hemsedals familie- og børneområde er et stort, veltilrettelagt børneområde med lifte, rullebånd, kælkebakke, hop, rails, grillområde og meget mere. Hele området er ialt 70.000 m2.

Valle er her barnas beste venn i skibakken og gjør alt for at barn og foreldre skal få oppleve en alle tiders skiferie.I Valles verden skjer det alltid noe morsomt. Her arrangeres artige og barnevennlige aktiviteter. Og uansett om barna er erfaren skikjører, eller aller helst sitter på akebrettet, så kan de være med på Valles skøyeraktige påfunn.

Aktiviteter

Heftige aktiviteter som isklatring, topture, paragliding, sneskredsture og meget mere bydes der også på i Hemsedal. Er I mere til kaneture og hundeslæde i den flotte natur kan I selvfølgelig også nyde dette. Af indendørs aktiviteter i Hemsedal er der f.eks. aktivitetscenteret Experten Sportsbar, som ligger i Hemsedal Fjelllandsby i bunden af anlægget. Her er bowling, billard, dart m.m.

Mad og drikke

Hemsedal centrum har mange caféer, restauranter m.m. Både restauranterne ved Alpin Lodge (skicentreret) og Skarsnuten Hotell serverer god mad. Livlig afterski i weekenderne. I selve alpinanlægget er der flere cafeterier, og lokale kulinariske oplevelser fås på Fossheim Hotel (lørdage, book i forvejen) eller raclette aften på Fausko.

Indkøb

Hemsedal har flere supermarkeder med et stort udvalg. I finder både SPAR, Kiwi, Rimi og Matkroken.