menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Hemsedal, Skarsnuten boliger med udsigt

Boliger i Hemsedal

Hemsedal kaldes med rette for de Skandinaviske alper, Det er helt fortjent, da man får en alpefølelse, når man starter skiløbet fra en af de tre toppe, der findes i skianlægget. Hemsedal er en perfekt destination for en skiferie for børn og deres familie. Her er skiløb til alle aldre og alle niveauer. I kan vælge at bo i en hytte, en lejlighed eller på hotel. Mange af vores boliger er ski in/ski out og du tar dig nemt ud i pisten.

Vi har et bredt udvalg af hytter i Hemsedal. Man kan vælge, at skiferien skal holdes i store luksushytter, der kan rumme hele slægten eller en hyggelig mindre hytter for den lille familie. Her kan man virkelig nyde det at være på skiferie. Efter en dag på ski, kan man tænde op i pejsen, sætte maden i gang og slappe af og nyde aftenen og samtidig glæde sig til at liftene åbner igen næste morgen.
Vælger man en lejlighed i Hemsedal (i dalen), får man et skønt ophold med kort afstand til det hele. Vælger man en lejlighed i Skarsnuten området eller oppe på fjeldet, får man en fantastisk udsigt over fjeldet eller dalen og kort afstand til skiløb. Man kan vælge mellem lejligheder i mange forskellige størrelser og med forskellig indretning afhængig af, hvad man vægter højest.
I Hemsedal kan man vælge at bo i Alpin Lodge, hvor man får følelsen af at bo på hotel uden at gøre det. Her bor man i dejlige lejligheder direkte foran løjpen og børneområdet. I samme bygning findes der desuden bar, restaurant, skiudlejning og skishop. En rigtig dejlig løsning, hvor man får lejlighedsophold med følelsen af at bo på hotel.