menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Børn i sneen i Hemsedal

Skiskole i Hemsedal

Selv om der er mange skiskole hold i Hemsedal, så kan de mest populære godt blive udsolgt. Så har du brug for at komme med på holdet, så bestil i rigtig god tid for at være sikker på at få din plads på holdet. At gå på skiskole i Hemsedal er sjov og en effektiv måde at fobedre sin skiteknik. Der er skilektioner for både børn og voksne.

Alle der er 7år eller derover, skal have et gyldigt Skipass for att deltage.
Herunder ser du priser på skiskolen. 

Skiskole 2020/2021  
Antal dage 5 (man-fre)  
Gruppeskiskole
   
Alpin - Barn/ungdom a´ 90 min 845  
 

Samtlige priseksempler er i DKK, forbehold for ændringer. Straks du har bestilt din bolig får du et link, hvor du kan bestille liftkort, skileje og skiskole.