Kvitfjell – Skiferie med fart og stemning

På en skiferie i Kvitfjell, kan man ikke undgå at blive betaget af de smukke omgivelser. Kvitfjell ligger i Lillehammer. Kvitfjell ligger højt og summer af lokal charme, hyggelig stemning og skiløb af høj kvalitet. Der er ingen tvivl om, at familien får en skiferie i et  varieret skiterræn med masser af sne, en af Norges bedste udsigter og skønne ski in – ski out boliger, hvoraf nogle kan få selv de mest kræsne til at juble. 
Check boliger og ophold i Kvitfjell

Alpint og snowboard

Liftkapaciteten er på 13.100 i timen. Det er langt mere end, der er plads til i boligerne i området. Det betyder, at der sjældent er kø ved lifterne og ikke mange skiløbere på pisterne. Så har du ingen splidtid med venten på din skiferie. På en norsk helligdag er der dog mulighed for en liiiiiiille bitte kø.
Meget velpræparerede piste og en god højdeforskel. Stedet har sort piste med bonus: World cup – løjpen fra top til bund! Norges eneste permanente skicrosspist: 650 meter med uimodståelige udfordringer. Samtidig en god og rigelig kombination til mellemgode- og begynderalpinister. Terrænpark på både Kvitfjell Mellomstasjon og på Vestsiden.
Check også Fakta Alpin i Kvitfjell

Aktiviteter

I Kvitfjell er der masser af aktiviteter der venter jer. Udover et fantastisk skiløb, alpint som langrend, byder Kvitfjell også på andre ting: Der er hele to børneområder i Kvitfjell, et ved "Mellomstasjonen" de kalder Kvitriket, og et på Vestsiden. Der er også mascotten Kvitfjelbamsen, som bl.a. hilser på i skiskolen. Husk at booke skiskole i forvejen.
Herudover arrangeres der kælkekonkurrencer, kaneture (45 min), hundeslæde, ATV, fjeld ridning og meget mere. I kan besøge Lilleputthammer, en mini udgave af Lillehammer beliggende på nærliggende Hafjell (ca 20 km) Fra februar er også Hunderfossen Vinterpark åben, ligger kun ca 30 min fra Kvitfjell.

Langrend

Ture på både højfjeld og i skov. 120 km opkøres fra Kvitfjell. Totalt 600 km i forbindelse med Gålå og Skeikampen. Skønne udsigter.
Check også Fakta Langrend i Kvitfjell

Børn

Kvitfjell har børneområder med egne tilpassede skilifter, skiskole og ugentlige aktivitetsprogram for børn. To børneområder: Kvitfjell vestside og Mellemstasjonen. Begge har  rullebånd, og ved Mellomstasjonen er der også en fin varmestue. Generelt et fint familiehyggested.

Mad og drikke

Caféer og restauranter på stedet er både indbydende og har hver deres særpræg. Man spiser temmelig godt på Gudbrandsgard Hotell; mad fra lokalområdet. Afterski. På toppen ligger Bjønnhiet med traditionel "junk food" - men und jer selv en lækker frokost eller middag hos Knut Arne på "Tyri-Hans", som ligger på Vestsiden, lige ud til løjpen. Her fås herlige retter og småtapas, ligesom her er et pizzeria på den hyggelige måde. Knut Arne selv skal opleves, og elsker når vi danskere kigger ind for et glas øl eller vin.
Ved Mellemstationen ligger Børson Dagligvarer med et pænt stort sortiment. Det er muligt at forudbestille varer, så de står klar ved ankomsten. Bestilling kan mailes til narbutikken. Bestilling skal ske tirsdag inden kl. 12.00 og kan afhentes fredag efter kl. 15.00. Butikken har åbent dagligt fra midten af november. Dog er priserne heroppe en del forhøjede, så vi anbefaler indkøb nede i dalen inden I kører op til Kvitfjell. I Fåvang findes 2 supermarkeder, og nærliggende Ringebu endnu flere.