menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Norefjell spa og hotel på skiferien

Boliger i Norefjell

Norefjell siger man er Oslo’s nærmeste højfjelssområde. Det er helt unikt at have så godt skiløb, så tæt på en hovedstad, som man har her. Kun 90 min kørsel fra Oslo, finder du Norefjell knap 1 kilometer faldhøjde og den længste løjpe på hele 6500 meter, hvilket er unikt i de nordiske fjelde. En skiferie i Norefjell byder på komfortabelt ophold på hotel, eller lejlighed i tilknytning til hotellet, højt oppe i systemet.

Områdeskort - Hotel og lejligheder i Norefjell (pdf)

Lejlighederne på Norefjell ligger direkte ved lift og pist. Man bor komfortabelt med god standard og gåafstand til skiløb, restauranter og svømmehal med både fitness og saunaafdeling.
Norefjell Ski & Spa er ikke bare et hotel. Det er et fantastisk resort som tilbyder rekreation og SPA-oplevelser i kombination med dejligt skiløb. Hotellet har knap 200 værelser og ligger højt på fjeldet med ski in/ski out. Hotellet har vundet flere priser og det forstår man godt, særligt i og med at hotellet smukt smelter ind i den omgivende natur. Her får man en skiferie for alle med muligheder for enten at lave mad selv eller få dejlige måltider på hotellet. Der er mulighed for at bade, få SPA-behandlinger og meget mere.