menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Trysil sol og skiferie

Skiferie i Trysil – Børn, stemning og proffpiste

En skiferie i Trysil, som er Norges største og mest varierede skiområde, er med sikkerhed en skiferie for hele familien. Hele fjeldet kan benyttes, uanset om I bor i familiebasen på Trysil Høyfjellssenter / Fageråsen (nordsiden) med den flotte udsigt og den børnevenlige beliggenhed eller, om I har valgt at skiferien skal holdes i Trysil Turistsenter med lidt mere lidt mere leben, flere butikker og restauranter (kendt som sydsiden). De 2 områder i Trysil og deres faciliteter beskrives i korte træk længere nede.

TRYSIL_barn_valle_TEXT_780_400.jpg

I Trysil findes nok Norges største udbud af boliger. Her kan du bestille et hotelværelse eller lejlighed til 2 personer eller en stor hytte med plads til den store familie eller mange venner.  Boligerne ligger nær lift, pist, transportspor og / eller børneområdet. Trysil er en skøn skidestination og derfor også mange familiers favorit til årets skiferie.

Trysil Turistcenter, 450 m.o.h

På sydsiden af Trysil fjellet finder I Velkomstcenter, information. Skiskole og skiudleje, liftkortkasse, børnepasning, bowling, sportsforretning, bager, minimarked, café, restauranter.

Trysil Høyfjellscenter, Fageråsen, 850 m.o.h

På nordsiden af Trysil fjellet finder I Velkomstsenter, information. Skiskole og skiudleje, liftkortkasse, børnepasning, sportsforrretning, café, restauranter, minimarked.

TRYSIL_boende_tre_TEXT_780_400.jpg

Trysils boliger

Hvis I vil have en skiferie med ski in/ski out, så skal er en skiferie i Trysil oplagt. Rigtigt mange boliger i Trysil er ski in/ski out, ligesom et meget stort udvalg kan dække de fleste behov. Her er lejligheder til den lille familie og boliger med plads til store grupper.

Check boliger og ophold i Trysil

Alpint og Snowboard

Varierede skiløb med pister både over og under trægrænsen. Her findes et gennemtænkt og velplaneret liftsystem, hvor du nemt kommer rundt om og over fjeldet.  Skisystemet er bygget op omkring 4 skiområder og har totalt 75 km præperede pister.  Du kan komme med en moderne 6-stolelift hurtigt til toppen af fjeldet. Sæderne er opvarmede og skulle det blæse lidt kan du sidde i læ ombord på liften. Topp Expressen er den første stolelift i Skandinavien med varme i sæderne. Så nyd turen til toppen. 

Trysil har flere permanente område, som passer til hele familien. Crosspår er til både alpin og snowbard med fart og spænding på. Ved Parallellslalom kan du udfordre din familie og venner og du kan teste Racing Arena, hvor du kan se, hvor hurtig du er. Vil du udfordres, så har Trysil mange gode sorte pister. Trysil fjldet har to sider, som er koblet sammen gennem liftsystemet. Kort sagt - her er ski til alle! 

Til de mindste findes spændende barneormråder og lege med "snögubben Valle", Valle er Trysils maskot og han gør skiløbet til et sjovt eventyr for alle børn!  For at skioplevelsen for de mindste skal være så god og sikker, som mulig, så har Trysil 3 store børneormåder. To af disse er på sydsiden og den sidste på oppe på fjeldet. 

Trysils fyre skiområder:
-    Trysil turistcenter. Her begynder skiområdet på sydsiden og her er lange brede pister til alle niveauer. Her er børneområde og parker, restauranter og en hovedgade med butikker.
-    Trysil Høyfjellssenter. Her begynder skiområdet på fjeldets nordside. Området på Högfjället er meget populært hos børnefamilier og langrendsløbere.
-    Høgegga. Her der de sorte pister
-    Skihytta. Her skal du bo, hvis du gerne vil have mest glæde af solen. 

Check også Fakta Alpin i Trysil

TRYSIL_roligt_valle_TEXT_780_400.jpg

Børn

Trysil har en fantastisk god børneskiskole. Selv drenge på 17 (høje som højhuse) bliver fjerne og nærmest lykkelige, når de tænker tilbage på årsagen til deres kompetencer. Alle børnebakker i Trysil slutter bredt, fladt og sikkert. Bemærk også: "Snemanden Valle" er både uimodståelig og populær.  Børnene kan passes fra 0-8 år. 3 børneområder: Høyfjellssenteret, Turistsenteret og området omkring Skihytta - midt imellem top og bund på fjeldets sydside.

Langrend

Trysil byder på 100 km i varieret skov og højfjeldsterræn. Terrænet fra Høyfjellssenteret på nordsiden af Trysilfjellet er ret flot med udsigter ind over Sverige. 3 km lysløjpe i Trysil, sydsiden.

Check også Fakta langrend i Trysil

Aktiviteter

Trysil har eget ugeprogram med faste aktiviteter i hele sæsonen. Mange af aktiviteterne er gratis.

Radisson hotellet i Trysil har spa-afdedeling og 1.300 kvm badeland med surfbølger. Bowling m.m. Ellers tilbyder Trysil bla. hundeslæde og kanefart.

Mad og drikke

Trysil har mange forskellige og gode spisesteder samt afterski. Selve skianlægget byder på ialt 4 varmestuer og 6 grillhuse, hvor I kan nyde egen medbragt mad og drikke.
 

På begge sider af Trysilfjället findes informationscenter. Her kan du finde information om Trysil, pister, skiskole, skiudlejning og liftkort.  Ved Trysil Turistcenter findes også bowling, bager og børnepasning. På begge sider af fjeldet findes et godt udvalg af  caféer, sportshop, bagere, indkøb og restauranter. 

Du kan kombinerer Spa og skiløb på din skirejse. Ved Trysil Turistcenter Radisson Blu Resort, som har sin egen SPA-afdeling og et eventyrland på hele 1.300 kvadratmeter. Hotellet er moderne med konferencefaciliteter med plads til 1.500 personer. Hotellet er samtidig et godt udgangspunkt for en skøn skiferie for hele familien.
På den anden side af fjeldet ligger Mountain Resort, som også har sin egen SPA-afdeling og iøvrigt en fantastisk udsigt.