menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Trysil, Norge udsigt over boliger og hytter

Boliger i Trysil

Trysil er vores mest populære destination. Boligerne ligger godt i forhold i bakkerne med ski in/ski out, skiløbet er fantastisk og afstanden fra Denmark er helt perfekt. Alt er bygget op rundt Trysilfjället og på begge sider af fjeldet findes alt – også et børneområde. Ved Trysil Turistsenter er der en hyggelig lille gade med butikker, restauranter og bager. Det samme findes på Velkomstsentret oppe på fjeldet. Vores udvalg i Trysil er meget stort og vi har både lejligheder, hytter og hoteller ski in/ski out.

 

Områdeskort - Boliger i Trysil


Boliger - Fageråsen

Trysil Fageråsen Hytteområde: J-L-D og Bjønnsætrea-Fageråstunet

Trysil Fageråsen Hytteområde: R-H-M-T og Fageråsen Panorama

Trysil Høyfjellssenter
 

Boliger på sydsiden - Trysil


Trysilfjell Hytteområde: Storsten Hyttegrend

Trysilfjell Hytteområde: Mosetra Hyttegrend

Trysilfjell Hytteområde: Håvi - Viksetra - Skihytta - Ugla - Ligrenda - Almenlia - Alemgrenda - Bjørnegrenda - Gamlegrenda - Storsten

Trysil Turistcenter

Trysilfjellet Arena

I Trysil har vi hytter af alle størrelser. Vi har store hytter, små hytter, enkel hytter og luksus hytter. Vi har det hele og hjælper med at finde det rigtige til jer. Men bestil i god tid, for det bedste hytter bliver hurtigt udsolgt.
Vi har lejligheder tæt på lift og pist både ved Trysil Turistcenter og ved Fageråsen. Er I mange, som rejser sammen, så kan I med fordel bo i lejligehder ved siden af hinanden.
På begge sider af fjeldet har vi hoteller med ski in / ski out. Begge hoteller er af høj standard med hyggelig restauranter, mulighed for at bade og iøvrigt helt perfekte til en skøn skiferie i Trysil.