menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Børn i Trysil

Skiskole i Trysil

Der er mange, som gerne vil på skiskole i Trysil i hele sæsonen. Så bestil i god tid, hvis du vil sikres en plads. Er I mange, som skal på skiskole, så kan det blive svært at få samme tider til alle.

I Valles skiskole lærer små børn (3-9år) at være trygg og sikre i pisten sammen med snemannen Valle og skilærerne. Skiskolen har lektioner på alle niveauer og for alle aldre. Alle, der er 7 år eller derover, skal have et gyldigt Skipass for at deltage i skiskolen. Trysil tilbyder skiskole og skiundervisning på Turistsentret og Høyfjellssentret. Skiskolen er for alle! 
 

Skiskole 2020/2021 - DKK        
Antal dage     5 (man-fre)    
Gruppeskiskole á 90 min   965        

 

Samtlige priseksempler er i DKK, forbehold for ændringer. Straks du har bestilt din bolig får du et link, hvor du kan bestille liftkort, skileje og skiskole.