menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch.
Åre i Sverige, udsigt fra liften og par på ski

Åre – Kæmpestort, supergodt og flot

Åre er Nordens største skisportsområde og har noget af det bedste skiløb. Her er utroligt smukt. Samtidig er Åre by det en rigtig hygge fjeldby med sin helt egen atmosfære og liv. Et bjerg og en by, og et landskab som er helt anderledes.

Check boliger og ophold i Åre

Alpint og snowboard

Skiløb fra 1274 m.o.h. godt over 100 piste, 1 nedfart på 6,5 km og en ekstraordinær god højdeforskel. Et stort udvalg af grønne og blå piste, flest røde og et par sorte gør området attraktivt for de fleste alpinentusiaster. Prøv morgenski på Åreskutan og oplev verden som ny. Snowboardpark, funpark m.m.

Check også Fakta Alpin i Åre

Langrend

Gode, men ikke så mange, spor fordelt i de 3 områder Duved, Ullådalen og Åre Björnen. Sporafgifter kan forekomme. Ca. 58 km.

Check Fakta Langrend i Åre

Børn

Skiskole til alle aldersklasser, også 3 årige. Björnlandet og Vildmarksstigen er populære. De lidt større børn som har prøvet alpinski nogle gange har gode betingelser. Gode parker til at udvikle bræt-kompetencer. Og det varer ikke længe for nybegynderne kan komme med på lidt lægere ture på de grønne og blå pister. Aktiviteter Snescooter, hundeslæde, spa, badeland.

Mad og drikke

I Åre kan I spise alt fra japansk til jämtlandsk. Her er noget for alle; restauranter, puber med god mad, natklubber, indre barer og familierestauranter. Masser af muligheder. Man kan også købe fint lokalt kunsthåndværk.