menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
På ski i Åre

Boliger i Åre

Når du står af toget på Åre station, er det nærmest helt umuligt ikke at blive overvældet af den fantastiske fjeldfølelse og puls skidestinationen Åre har. Det ægte Åre er bevaret, men bykernen er samtidig blevet udbygget med endnu mere spændende shopping og smagfulde restauranter. Åre by er rigtig hyggelig. Så vil du have lidt by, hygge, skiløb, restauranter og shopping tæt på, så skal du bo i Åre by på din skiferie. I og omkring Åre by er det mest lejligheder, der findes.

Mange familier vælger at bo i området Björnen eller Duved, som er meget børnevenligt. Her er et godt udvalg af både lejligheder og hytter. Det er muligt at komme på ski mellem området Björnen og selv Åre. 

Der er hytte af alle størrelser i Åre. Der er hyggelige friststående hytter i området Bjørnen. Hyttespecialisten har også både dobbelthytter og hyttelejligheder i de forskellige områder.
Vil du leje en lejlighed i Åre By på din skiferie med central beliggenhed, så findes der en del muligheder. Åre er opdelt i flere områder, som er forbundet af liftsystemet. Åre er en stor destination, og det er en god ide at vælge et område, som passer godt til det niveau man kører på ski. Området Björnen er et af de største boligområder og også det område, som de fleste børnefamilier vælger at bo i. Vi kan være behjælpelige med både mindre og store boliger i Åre.