menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Rensdyr ved Åre

Langrend i Åre

Langrend i Åre

Langrendsløbet i Åre er en perfekt til at få frisk luft og motion.  I tilslutning til pisterne findes langredsspor, som vedligeholdelse af forskellige aktører og foreninger. Der er derfor forskel på vedligeholdelsen af sporerne. Oplyste spor findes både i Björnen og i Duved. I Åre by er der spor på søen, når vejret tillader det. 

Langrendsløb rundt ved Årefjällen er næsten et mekka. Her er løb til et par timer eller til flere dage, hvilket selvfølgelig kræver noget forberedelse og det rigtige udstyr.  Når forårssolen kommer frem er det tid til at tage en tur rundt om Åreskutan og Mullfjället. Her findes mange markerede langrendssport. De er  krydsmarkeret og du behøver ikke en langrendsporkort. Bliver du på de præperede spor i og omkring skisystemet, så har du fire områder. Her behøver du kun et sporkort. 

Sporkort

Sportkort kan du købe i Åre.
Priseksempel for sporkort (2016/2017): Voksen  1 uge SEK 285. Dagskort, voksen SEK 70.

Fakta - Langrend  
Spor 58 km
På højfjeld ja
Lysløjpe ja