Branäs – Børnenes skiferie, fart og udsigt

Branäs er Sverige sydligste ”store skisportsområde”. Her får I en skiferie med variation for hele familien - store som små. I Branäs kan I bo både i dalen og på toppen. På toppen har I den store, skønne, värmlandske udsigt og her er stille og roligt. I dalen er der lidt mere gang i den og I bor tæt på det største børneområde. Uanset hvor I bor på jeres skiferie i Branäs er der servicefaciliteter i nærheden.
Check boliger og ophold i Branäs


Alpint og snowboard

Branäs har én af Sveriges bedste højdeforskelle og gode piste til den trænede. Samtidig finder I her masser af piste til børn og andre på forskellige niveauer. Hyggelige skovpiste, der alle slutter samme sted, så man kan finde sammen efter suseturen. Liftene er åbne hver dag til kl 19 (undtagen juleaften). Gondolliften, som kan bruges både op og ned, tager 5 min. Med andre ord: I Branäs får I en perfekt skiferie til hele familien.
Check også Fakta Alpin Branäs


Langrend

Fra toppen i Branäs i alt 23,5 km maskinpræparede langrendsspor gennem varieret landskab og med udsigter over Klarälvsdalen. Turlængder fra 1,2 til 10 km. Natursne er en forudsætning.
Check Fakta Langrend Branäs


Gratis børneaktiviteter i Branäs!

Branäs satser på børnene. Det er mange gratis aktiviteter til børnene i Branäs hele ugen, f.x:
- Aktivitetcenteret "Bjornidet" er åbent alle dage undtaget søndag for alle børn over 1,5 år.
- Björnbusarnas skattejagt bookes på stedet, det er først til mølle at deltage i skattejagten
- Børneshow en gang hver uge på Brants bar. Hele familien er velkommen.
- Isfest (Glassparty på svensk) mandag - fredag i Bjornidet. Der er også Isfest i Ladan hver fredag.
- Björnbusarnas snescooter - Tag med på scootertur. Alle børn der er store nok til at selv sidde i vognen bag uden mor & far er velkommen.
- Sydpolen er forberdret med ny stor kælkebakke, gynger, figurer med mere.
- Varm økologisk saft til alle serveres i Sydpolen, Nordpolen, Björnliften og Amundsliften.
- Pepsi Park - her kan du udfordre dine venner i parallel slalom eller på selftimer banen.
- Snow Park i det sydlige område! For dig, der ønsker at hoppe, køre på rails mm.
Minitog! Enhver, der har været på skiferie ved af erfaring, hvor svært det kan være at få de mindre børn ud på pisterne om morgenen. Også selv om kun pisterne kun er et par hundrede meter fra hytten. Men nu er det slut med at trækkes med skiudstyr og tunge skistøvler: Nu kan alle, der bor i Branäs landsby tage "toget" til og fra pisterne! Et hyggeligt mini-tog vil transportere skihungrende gæster i alle aldre til og fra skiløjperne. Toget kører mandag - onsdag og fredag - lørdag.

Aktiviteter

Både snescootersafari og hundeslæde fra toppen. Bestilles på stedet i Branäs.

Mad og drikke

Der findes blandt andet Ladans Kök og Bar på toppen af Branäsberget. På Brants Bar og Restaurant er der afterski. Logen er også et godt madsted.