Boliger på Idre Fjäll

I Idre Fjäll får man en skiferie med ægte fjeldfølelse. Her er snedækkede fyrretræer, rensdyr, masser af sne og vidunderlige udsigt hele vejen rundt om fjeldet. En skiferie på Idre Fjäll er også en ferie i vildmarken. Vælger man en skiferie i Idre Fjäll, kan man nemt lade bilen holde hele ferien eller klare sig helt uden bil, hvis I er kommet med bus. Af den enkle årsag at alle boliger i Idre Fjäll ligger så man nemt og hurtigt kommer ud på ski. Derudover ligger alt fra indkøb til skiudlejning, spisesteder mm centralt samlet i gåafstand fra stort set alle boliger.
Områdeskort boliger i Idre Fjäll (pdf)

Hytter på Idre Fjäll

Alle hytter i Idre Fjäll ligger naturskønt på fjeldet og har skiløb indenfor meget kort afstand. At bo i en hytte i Idre Fjäll er meget populært. Man får en skøn skiferie. Mange af vores gæster kommer tilbage til Idre Fjäll år efter år.

Læs mere

Lejligheder på Idre Fjäll

Alle lejligheder i Idre Fjäll ligger nær pist og lift og i gåafstand til butikker og restauranter. Mange lejligheder har endda ski in /ski out. Der findes lejligheder i alle størrelser fra praktiske, nyrenoverede studiolejligheder og helt op store lejligheder med plads til 17 personer i hver. Idre Fjäll har desuden en del lejligheder hvor der er dør imellem. Så er man mange kan man bo sammen i to lejligheder med dør imellem.

Læs mere

Hotel på Idre Fjäll

På Idre Fjäll ligger hotellet i hjertet af skianlægget. Et moderne og komfortabelt hotel med pisten lige udenfor døren.

Læs mere