menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Säfsen skiferie, børn ved liften

Säfsen – Mildt, kuperet familiefjeld til årets skiferie

Säfsen skiområde er et godt valg, hvis I ønsker en skiferie med familiehygge i sneen, prøve skiløbet for første gang eller blande alpint skiløb med en langrendstur i det let kuperede dalar-landskab. På skiferien kan I bo i Hyttebyen, som er hyggelig og fredelig og ligger lidt væk fra alpinbakkernes leben.

Check boliger og ophold i Säfsen

Alpint og snowboard

Säfsen er et overskueligt rejsemål med en god fordeling af piste. Alle piste slutter samme sted, hvilket er en fordel, hvis nogle er lidt mere sikre på benene end andre: man kan hurtigt finde hinanden igen, når man er kommet ned fra toppen. 2 terrænparker, 1 til alle og 1 til de små.

Check også Fakta Alpin Säfsen

Langrend

115 km langrendspor i let kuperet skovterræn. Runder fra 2 til 22 km. Lysløjpe 5 km. Natursne en forudsætning.

Check Fakta Langrend Säfsen

Børn

Filurius Elg er en rimelig populær herre. Han ”arbejder” i det hyggelige familieområde sammen med ræven, bjørnen og haren. Store og små børn kan lære alle skidicipliner på skiskolen. Kælkebakker ved hytterne

Aktiviteter

Snescootersafari skal bestilles. Skøjtebane i Fredriksberg 2 km. Midt i hyttebyen: stort opvarmet trækar. Bestil en ”tur”, det er en skøn oplevelse at sidde under stjernehimlen med snekrystaller i håret og damp om kinderne.

Mad og drikke

God mad i dejlige omgivelser = at holde fri. Hyttans Kök & Bar har både a la carte og temamenuer. Take away. Afterski.

 

Boliger i Säfsen