Skiferie i Sälen - Bestil Skihytte

Det perfekte valg for en skøn skiferie er Sälen. Sälenfjällen er nordens største alpinområde til både begyndere, de rigtig dygtige skiløbere og til langrensløberne. Her er skiløb til alle! Området har Nordens største samhængende liftsystem og de største børneområder.
Vi har både lejligheder, hytter og hoteller med ski in/ski out muligheder i alle 6 områder i Sälen. Lindvallen, Högfjället, Tandådalen/Hundfjället, Kläppen og Stöten er vores 6 områder i Sälen, hvor du kan holde den bedste skiferie.

I Sälen har du meget varieret skiløb til alle. Her er fantastiske børneområder med blandt andet Nordens største tallerkenliftormåde, flere eventyrområder og flere parkområder til hele familien. Børnene har altid en fantastisk skiferie i Sälen og derfor elsker alle børn Sälen. Samtlige skiområder har masser af aktiviteter for både store og små børn.

Ønsker du at bestille en skihytte eller lejlighed i Sälen, så kan vi hjælpe dig med både pistnære boliger og boliger, som ligger stille i naturskønne områder. Vil du bo på hotel, så er  Sälens Högfjällshotell det perfekte valg.

Vi gør alt for at din skiferie i Sälen bliver den bedste skiferie!