Högfjället, Sälen – Skiferie i flot-flot højfjeldsnatur

Skal årets skiferie være en ”Klassisk fjeldferie”? Begrebet passer fint til dette skønne område, hvor boliger, skiområde, aktivitetestilbud, restauranter og meget mere tilsammen udgør en mindre og hyggelig fjeldlandsby. Børn og begyndere har lange, brede piste at tumle sig på på skiferien. Lindvallen /Sälfjället er naboer, hvis I ønsker flere piste og ekstra oplevelser på skiferien.
Check boliger og ophold Högfjället


Alpint

Högfjällets piste er meget velegnede til familieski. Der er gode områder til begynderne med god plads på pisten. Området er sammenhængende med Lindvallen.
Check også Fakta Alpin Högfjället


Ski og Badebussen

Med ski og badebusssen er det nemt at komme rundt og opleve hele Sälen. På max 30 min kommer du fra Hundfjället til Lindvallen, hvor Experium findes. Her er både swimmingpool og bowling for hele familien.
Ski og badebussen Express kører i skisæsonen mellem Hundfjället og Lindvallen mellem kl. 08.30 og 20.30. Bussen holder ved Hundfjällscenter, Centrala Tandådalen, Tandådalen Östra, Högfjällscenter, Högfjället, Sälfjällstorget, Gustavtorget samt Lindvallen Snötorget. (Der tage forbehold for tider og ændringer). Der er gratis Wifi ombord på busserne fra Telenor. Har du liftkort, er det gratis at køre med bussen.


Børn

Eget børneområde. Juniorcup for de legelystne – det kommer ikke bare an på fart, også på stil. Snescooterture med skattejagt.


Langrend

Högfjället har et af de bedste langrendsområder i Sälen. Mange mil (1 svensk = 10 km) præparerede og markerede spor. Det er nemt at komme over trægrænsen, som er en fantastisk flot oplevelse.
Check Fakta Langrend Högfjället


Aktiviteter

Det er her, at I må prøve en tur med hundeslæde eller snescooter. Mad & Fra sushi over steaks til ”våffelstugor”. Populær afterski for alle aldre.