menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Sälen, Högfjället

Högfjället, Sälen – Skiferie i flot-flot højfjeldsnatur

Skal årets skiferie være en ”Klassisk fjeldferie”? Begrebet passer fint til dette skønne område,hvor boliger, skiområde, aktivitetestilbud, restauranter m.m. tilsammen udgør en mindre og hyggelig fjeldlandsby. Børn og begyndere har lange, brede piste at tumle (!) på på skiferien. Lindvallen /Sälfjället er naboer, hvis I ønsker flere piste og ekstra oplevelser på skiferien.

Check boliger og ophold Högfjället

Alpint

Högfjällets piste er meget velegnede til familieski. Begynderen har rigtig gode og fredelige muligheder. Området er sammenhængende med Lindvallen.

Check også Fakta Alpin Högfjället

Ski og Badebussen

Med ski og badebusssen bliver det nemmere og mere enkelt for jer at opleve hele Sälen. På max 30 min kommer du fra Hundfjället til Lindvallen, hvor Experium findes. Her er både swimmingpool og bowling for hele familien.

Ski og badebussen Express kører i skisæsonen mellem Hundfjället og Lindvallen mellem kl. 08.30 og 20.30. Bussen holder ved Hundfjällscenter, Centrala Tandådalen, Tandådalen Östra, Högfjällscenter, Högfjället, Sälfjällstorget, Gustavtorget samt Lindvallen Snötorget. (Der tage forbehold for tider og ændringer). Der er gratis Wifi ombord på busserne fra Telenor. Har du liftkort, er det gratis at køre med bussen.

Børn

Eget børneområde. Juniorcup for de legelystne – det kommer ikke bare an på fart, også på stil. Snescooterture med skattejagt.

Langrend

Högfjället har et af de bedste langrendsområder i Sälen. Mange mil (1 svensk = 10 km) præparerede og markerede spor. Det er nemt at komme over trægrænsen: meget flot!

Check Fakta Langrend Högfjället

Aktiviteter

Det er her, at I må prøve en tur med hundeslæde eller snescooter. Mad & Fra sushi over steaks til ”våffelstugor”. Populær afterski for alle aldre.