Skiferie i Hundfjället, Sälen – Trollskogen, Børnefamiliernes vinterland.

Det er nemt på skiferien at nå alle piste og tilbud i Tandådalen og Hundfjället, da de 2 områder er bundet sammen af en transportlift (ca. 15 min). Sammen giver de to områder Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter til familiens skiferie. Alle familiemedlemmer kan få en sjov, hyggelig og aktiv skiferie.
Check boliger og ophold Hundfjället


Alpint og snowboard

I Hundfjället er der gode brede familiepiste og milevid udsigt. Hundfjällets piste vender mod alle 4 verdenshjørner så I altid kan finde læ og sol (i hvert fald læ……) I området snowpark er der blandt andet hop til de mindre børn.
Check også Fakta Alpin Hundfjället


Børn

Hundfjället har gode piste ftil de børn, hvor børnebakken ikke længere er nok. Også de større børn kan blive udfordret i området. Alle Sälens trolle bor efter sigende i Hundfjället og her er masser af plads til både dem og deres bedste venner, børnene. Selv de fleste voksne bliver nu også betagede af sagaeventyret i Trollskogen.


Langrend

Glimrende forhold med både kortere og længere pister på i alt omkring 20-21 km.
Check Fakta Langrend Hundfjället


Aktiviteter

Kaneture, scootersafari og hundeslædeture. Svømmehal med en dejlig varm swimmingpool. Restaurant og god Bager-caféen. Afterski med mere.