Skiferie i Kläppen, Sälen – Super skiskole og jättekul

Kläppen et attraktivt familieområde og et af vores mest populære områder til familiens skiferie. Det store antal grønne piste mod alle verdenshjørner sikrer, sammen med den ekstraordinært gode børneskiskole, at de yngste (og begynderen) altid kan finde et godt sted og få ”kørt igennem” på bedste vis på Kläppen. Hvis I vil give jeres børn den gave det er at få lære at stå på ski, så er Kläppen et godt valg til en skiferie.
Check boliger og ophold i Kläppen


Alpint og snowboard

Området i Kläppen er opbygget, så det er muligt for alle - også begynderen - at opleve den flotte udsigt og en varm chokolade fra Toppstugan. Det er optimal familiehygge på skiferien. I Kläppen er der god plads på de brede piste, stor variation og områderne er bundet godt sammen af liftsystemet. Kläppens parker er blandt Sveriges bedste: 2 parker til snowboard; et 1 til de små og et til de store skientusiaster.
Check også Fakta Alpin Kläppen


Børn

Børneskiskolen i Kläppen kan ikke roses nok. Er man børn OG trolleven er Trolles Snörike sagen. Trolle og Trolla arrangerer både skattejagt og trollesafari. Det er muligt at komme rundt i hele anlægget via grønne piste. Det nyeste børneområde i Kläppen hedder Solhyllan, og her finder I bl.a. Sveriges længste rullebånd til de små. Området ligger tæt ved Falkens lifter, hvor de lidt større børn kan udfordres.


Langrend

Kläppen byder på ialt 42 km maskinopkørte langrendsspor. ”Älvsporet”, 14 km oplyst løjpe langs elven. ”Mitt i pisten” 3, 6, 8 km runder gennem let kuperet skov. ”Topspåret”, 6,3 km på højfjeld. Vær opmærksom på, at der her er et par stejle bakker.
NYHED: Trånggravsspåret 6 km.
Check også Fakta langrend Kläppen


Aktiviteter

Sjove aktiviter i Kläppen: snescootersafari. ”Pulkakväll”: Kælketure med garanti for et godt grin for hele familien. Kläppen byder også på en "höghöjdsbana" - en slags forhindringsbane oppe i trækronerne, hvor man flytter sig fra platform til platform i 15 meter højde. Minimumsalderen er 12 år for at prøve "höghöjdsbana".


Mad og drikke

Toppstugan tilbyder blandt andet rejemad, fondue aften og gullasch suppe og har en fantastisk udsigt. På Wärdshuset tilbydes mange forskellige retter (svensk husmandskost) og et velfyldt salatbord. Tranan har blandt meget andet en tapastallerken og grillet hamburger . Kläppen har  både pizza- og a la carte muligheder. Afterski for både børn og voksne.


Indkøb

Kläppens indkøbsmulighed ligger nede på campingspladsen. Her finder du det meste, som du har brug for til en god ferie. Her krydres sortimentet med lokale leverandører, f.eks. Hjulslätts Gårdsbageri. Med andre ord nybagte morgenboller og brød. Men også engangsgrill, kul og brænde. Her er også et lille apotekerudsalg.

Booking åbner snart!