menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Sälen Kläppen ski i sneen

Skiferie i Kläppen, Sälen – Super skiskole og jättekul

Kläppen et attraktivt familieområde og et af vores mest populære områder til familiens skiferie. Det store antal grønne piste mod alle verdenshjørner sikrer sammen med den ekstraordinært gode børneskiskole at de yngste (og begynderen) altid kan finde et sted i læ og få ”kørt igennem” på kompetent vis på Kläppen. Hvis I vil give jeres børn den gave det er at få skikompetence er Kläppen et godt valg til en skiferie.

Check boliger og ophold i Kläppen

Alpint og snowboard

Området i Kläppen er opbygget, så det også er muligt for begynderne at opleve den flotte udsigt (med varm chokolade) fra Toppstugan. Det er optimal familiehygge på skiferien. I Kläppen er der god plads på de brede piste, stor variation og områderne er bundet godt sammen af liftsystemet. Kläppens parker er blandt Sveriges bedste: 2 parker til snowboard m.m., 1 til de små og 1 til de store brætartister.

Check også Fakta Alpin Kläppen

Børn

Børneskiskolen i Kläppen kan ikke roses nok. Er man børn OG trolleven er Trolles Snörike sagen. Trolle og Trolla arrangerer både skattejagt og trollesafari. Det er nu muligt at komme rundt i hele anlægget via grønne løjper. Det nyeste børneområde i Kläppen hedder Solhyllan, og her finder I bl.a. Sveriges længste rullebånd til de små. Området ligger tæt ved Falkens lifter hvor de lidt større børn kan udfordres.

Langrend

Kläppen byder på ialt 42 km maskinopkørte langrendsspor. ”Älvsporet”, 14 km oplyst løjpe langs elven. ”Mitt i pisten” 3, 6, 8 km runder gennem let kuperet skov. ”Topspåret”, 6,3 km på højfjeld. Obs et par stejle bakker.
NYHED: Trånggravsspåret 6 km.

Check også Fakta langrend Kläppen

Aktiviteter

Sjove aktiviter i Kläppen: snescootersafari. ”Pulkakväll”: Kælketure med garati for familiegrin. En aften om ugen m.m. Kläppen byder også på en "höghöjdsbana" - en slags forhindringsbane oppe i trækronerne hvor man flytter sig fra platform til platform i 15 meter højde. Min. 12 år.

Mad og drikke

Toppstugan tilbyder eksempelvis rejemad, fondue aften eller gullasch suppe og har en fantastisk udsigt. På Wärdshuset tilbydes mange forskellige retter (svensk husmandskost) og et velfyldt salatbord. Tranan har eksempelvis tapastallerken, eller præv en grillet hamburger . Kläppen har  både pizza- og a la carte muligheder. Afterski for både børn og voksne.

Indkøb

Kläppens indkøbsmulighed ligger nede på campingen. Her finder du det meste man har brug for til en god ferie. Her krydres sortimentet med lokale leverandører, f.eks. Hjulslätts Gårdsbageri. Med andre ord nybagte morgenboller og brød. Men også engangsgrill, kul og brænde. Her er også et lille apotekerudsalg.