Skiferie i Lindvallen, Sälen - Med Nordens største børneområde

I Lindvallen i Sälen har hele familien alle muligheder for at holde den helt rigtige skiferie. Der er piste og områder til alle aldre og alle niveauer af skiløbere.
Udover det gode skiløb findes et hav af aktiviterer til alle, som ikke har brugt alt energien på skiløb. Experium har mange sjove og forskellige oplevelser under samme tag: stort bade- og surfe-land, legeland, bowling, biograf, etniske madoplevelser og meget mere.
Check boliger og ophold i Lindvallen


Alpint og snowboard

Lindvallens skisystem består af 3 sammenhængende skisystemer. Den mest kendte bakke i Lindvallen er Gustavbacken med ”snögubben” der troner over Gustavstorvet. Men det er nemt for den enkelte familie at finde sin egen favoritbakke et eller andet sted i det store system: totalt 56 piste og 54 lifte i områderne Lindvallen og Högfjället. Her er både funpark og snowboardområde.
Check også Fakta Alpin i Lindvallen


Ski og badebussen i Sälen

Med ski og badebussen bliver det nemmere og mere enkelt for jer at opleve hele Sälen og Experium, når du bor f.eks i en privathytte på Gubbmyren.
I Experium er både swimmingpool og bowling for hele familien. Lad bilen stå og tag ski og badebussen til og fra bakkerne. Der er gratis Wifi ombord på busserne fra Telenor. Har du liftkort, er det gratis at køre med bussen.


Børn

Lindvallen har Nordens største børne- og begynderområde. Området tilbyder Europas største sammenhængende børneområde med tallerkenlifte som er perfekte for børn. Rullebånd til de mindste. Mange sjove oplevelser og overraskelser i Lindvallen.


Langrend

Flere gode muligheder. Runder på 3 og 6 km. 2 km oplyste. I området omkring Gubbmyren er der mange flere muligheder i de hyggelige, let kuperede skovområder. Aktiviteter Masser! Bl.a. hundeslæde, mini-snescooter.
Check Fakta Langrend i Lindvallen


Mad og drikke

Mange (mange!) spisesteder i Lindvallen. Prøv den rygende varme gullaschsuppe i toprestaurant ”Snögubben”.