menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Pistbyn i Stöten, Sälen

Boliger i Stöten

En skiferie med sjovt skiløb er Stötens bedste kendetegn og af mange vurderes Stöten at have det bedste og mest varierede skiløb i Sälen. Udsigten fra toppen af World Cup bakken er fantastisk – og det er bakken i øvrigt også!

Stoten_TEXT_toppen_780_400.jpg

I dag er Stöten et anlæg med piste i alle sværhedsgrader og for alle typer skiløbere. Med en skiferie i Stöten, oplever man den største faldhøjde i Sälen. Her findes der boligtyper for alle, uanset om man ønsker hytter, lejligheder eller hotel med skiløb indenfor kort afstand fra boligen.

Populære boliger tæt på pisten i Nordklint, Solhem og Pistbyn

Områdeskort -  Boliger i Stöten (pdf)

Skal skiferien holdes i en hytte i Stöten, er der en bred palette af hytter at vælger imellem. Man kan vælge mellem alt fra små hyggelige hytter til store luksushytter i Stöten. Uanset hvilke ønsker man har til en hytte, så er det værd at se nærmere på udbuddet af vores hytter i Stöten.
I Stöten findes der lejligheder, der ligger midt på pisten. Bedre beliggenhed skal man lede længe efter. Derudover har disse lejligheder gåafstand til både restauranter og diverse fornødenheder. Derfor er de et populært valg til skiferien.
Et skihotel, tager sig bedst ud, hvis det ligger midt i det hele. Og det gør hotellet i Stöten. Med en skiferie på Stöten Ski Hotell, får man skiløb lige udenfor døren. På hotellet findes der både restaurant, cafe og bar.