Tandådalen, Sälen - Skiferie for alle i familien

Det er nemt at nå alle piste og tilbud i Tandådalen og Hundfjället på en skiferie. De 2 områder er bundet sammen af en transportlift (ca. 15 min). Tilsammen tilbyder områderne Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter med super skiløb til hele familien på årets skiferie. Alle familiemedlemmer kan få en sjov, hyggelig og aktiv skiferie.
Check boliger og ophold Tandådalen


Alpint og snowboard

I Tandådalen finder I alle sværhedsgrader indenfor alpinski og 2 af Sveriges bedste parker til både snowboard og skiaktiviteter – top populært hos de større børn og andre ligesindede. Lette lifte og nedfarter til de mindre trænede børn.
Check også Fakta Alpin Tandådalen


Langrend

Glimrende forhold med både kortere og længere ruter med i alt 20-21 km.
Check Fakta Langrend Tandådalen


Børn

Tandådalen har gode piste for alle børn. Parkområder kan teenageren udfordres og her er gode piste til alle nybegyndere.


Ski og Badebussen

Med ski og badebusssen er det nemt at komme rundt og opleve hele Sälen. På max 30 min kommer du fra Hundfjället til Lindvallen, hvor Experium findes. Her er både swimmingpool og bowling for hele familien.
Ski og badebussen Express kører i skisæsonen mellem Hundfjället og Lindvallen mellem kl. 08.30 og 20.30. Bussen holder ved Hundfjällscenter, Centrala Tandådalen, Tandådalen Östra, Högfjällscenter, Högfjället, Sälfjällstorget, Gustavtorget samt Lindvallen Snötorget. (Der tage forbehold for tider og ændringer). Der er gratis Wifi ombord på busserne fra Telenor. Har du liftkort, er det gratis at køre med bussen.

Aktiviteter

Kaneture, scootersafari og hundeslædeture. Svømmehal med enn dejlig varm swimmingpool. Restaurant og Bager-caféen. Afterski med mere.