menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Vemdalen i Sverige, på ski

Vemdalen - Alsidigt skiløb til familiens skiferie

En skiferie i Vemdalen betyder alsidigt skiløb i form af alpint med store faldhøjder, et omfattende sporsystem og fine, afmærkede stier på fjeldet. De seneste års udbygning af skisystemet og de mange nye lifte, indlandsklima med snegaranti og tre rejsemål betyder, at Vemdalen kan tilbyde virkelig godt skiløb for enhver smag på familiens skiferie.

Tre skiområder - et Skipass

Liftene og pisterne findes i de tre skiområder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna, som alle har alle deres egen unikke profil, med rigtige fjelde med store faldhøjder.

Check boliger og ophold i Vemdalen

Alpint og snowbord

Vemdalen består af skiområderne Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna. Områdets store højde over havet og dets indlandsklima betyder snegaranti og tidlig sæsonstart. Hele 81 % af løjpernes overflade er dækket af moderne og kraftfulde snesystemer, hvilket sikrer god kvalitet hele vinteren.

I løbet af de sidste sæsoner er skiområdet blevet udvidet med seks 6-stols ekspreslifte og adskillige nye løjper. I alt er der 58 løjper og 35 lifte i de tre skiområder Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna.

Et fælles SkiPass til hele Vemdalen er en af de faktorer, som gør stedet til et populært rejsemål.

Check Fakta Alpin Vemdalen

Langrend

Der er 50 km præperede langrendsruter i Vemdalen. Kør en mindre tur, tag på en længere fjeldut eller en aftentur på nogle af de oplyste løjper. Er du ny på langrendsski eller bare ønsker en bedre teknik, så findes der gruppeskiskole og private instruktører. De kan bestilles hjemmefra.

Check også Fakta Langrend Vemdalen

Børn

Der er børneområde i Bjöernvallen med flere børnelifter. Her er også grillplads i forbindelse med området. I Vemdalsskalet ligger også et børneområde ved Skalets torg med tallerkenlifte og rullebånd. Ved Klövsjö findes en minipark med hop og rails. Der er aktiviteter for børn stort set hele sæsonen og fint med grillpladser nær børneområderne. Vemdalen elsker børn og børnene elsker Vemdalen.

Aktiviteter

Ved Björnvallen ligger den samisk park Lopme Laante. Her kan alle opleve, hvordan samerne levede tidligere og hvordan de lever i dag. I kan få slowfood med rensdyr og fisk. Der er løbende aktiviteter i parken for alle.