Bestilling og betaling

HYTTEspecialisten / Bengt-Martins Rejser ApS fra den 1. maj 2009 en dansk afdeling i den svenske rejsekoncern Bengt-Martins AB.
Betaling for bestilt rejse går direkte til Bengt-Martins AB, som er ansvarlig sælger af produkterne i HYTTEspecialistens portefølje.

Bestilling

Vi anbefaler at I bestiller hurtigst muligt når udvalget er størst. Bestilling kan gerne ske i vores Online booking i højre menuen, alternativt ved at kontakte os på 3321 1864, eller pr. mail til hytte@hyttespecialisten.dk
Bestiller skal være fyldt 18 år. (Nogle rejsemål har højere aldersgrænser) .
Bestilling er bindende for beggebåde rejsebureau og kunde når 1. rate er indbetalt. Der er dog fri fortrydelsesret jfr. beskrivelsen under Hyttespecialistens Flexpakke (tidl. Sikkerhedspakke) , såfremt denne er tilkøbt sammen med boligen (skal fremgå af faktura). Særønsker vedr. specifikke lejemål kan ikke endeligt bekræftes, men vil blive imødekommet bedst muligt.
Når jeres bestilling er modtaget tilsendes en bekræftelse/faktura. Venligst kontroller om denne svarer til det bestilte.
Bestilling af tillægsydelser som linned, rengøring, barneseng/-stol og brænde skal på mange rejsemål bestilles samtidigt med bestilling af ferieboligen, senest 14 dage før ankomst.
Vi anbefaler at Hyttespecialistens Flexpakke (tidl. Sikkerhedspakke)  tilkøbes - denne skal bestilles sammen med rejsen/inden betaling af 1. rate og betales sammen med 1. rate.

Læs om Hyttespecialistens Flexpakke (tidl. Sikkerhedspakke)  her.

Betaling

Ved betaling skal fakturanummer altid påføres uanset betalingsform
Både depositum og restbeløb skal betales på  giro nr. 86 731 347.
Alternativt kan der betales til Bengt-Martins AB's danske bankkonto i Nordea: reg.nr. 2040, konto nr.  3489 366 060.
Ønsker du at betale fra en udenlandsk bank skal du anvende disse informationer:
IBAN  DK38 2000 3489 366 060
BIC  NDEADKKK

Der kan ligeledes betales med visa/dankort  og andre kreditkort gebyr frit ved at kontakte os telefonisk på 3321 1864. Med indbetaling af depositum forudsættes det, at gældende betingelser for rejsen, er læst og accepteret. Vi tager desværre ikke dankort, men gerne visa/dankort. Vi opkræver p.t. ikke gebyr for betaling med kreditkort.

Depositum 1. rate skal betales straks ved bestilling og udgør 25% af rejsens pris. Restbeløb, 2. rate skal være Hyttespecialisten i hænde senest 60 dage inden afrejsen. Undtaget er dog boliger med plads til mere end 13 personer i Hemsedal, Trysil og Åre, hvor restbetalingen skal være Hyttespecialisten i hænde senest 100 dage inden afrejsen. Ved bestilling senere end 60 dage før afrejse (for boliger med plads til mere end 13 personer i Hemsedal, Trysil og Åre er dette dog  100 dage før ankomst) skal det fulde beløb indbetales straks efter bestilling.
Hvis indbetaling af restbeløb ikke er indgået til Hyttespecialisten rettidigt betragtes rejsen som afbestilt - se regler for Afbestilling.

Priser

På alle bestillinger tillægges et ekspeditionsgebyr, p.t. DKK 120,- pr. bestilling.
Alle priser er i DKK, hvis andet ikke er anført.
Forbehold for valutaændringer.
 
(opdateret februar 2019)