menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Om HYTTEspecialisten

HYTTEspecialisten blev etableret i 1971 af en i Danmark bosat nordmand, som havde lyst til at sende rigtig mange danskere op og se det fantastiske Norge - både sommer og vinter. Siden har rejsebureauet haft 2 forskellige danske ejere.
HYTTEspecialisten har igennem årerne haft en rolig, men sikker udvikling. Først blev Norge udvidet med Sverige. Senere blev fokus ændret fra rejser hele året til vinterrejser.

Vi har igennem de senere mange år udelukkende koncentreret os om skirejser, at blive virkelig dygtige til at formidle skirejser til både Norge og Sverige.

HYTTEspecialisten i dag

Den 1. maj 2009 købte den svenske rejsekoncern BENGT-MARTINS AB HYTTEspecialisten, som nu er et dansk selskab (Bengt-Martins Rejser ApS) i koncernen. HYTTEspecialisten / Bengt-Martins AB indgår også i Resia Travel Group AB (www.resia.se), Nordens største privatejede rejsebureaukæde.

Vores ejerskab er årsag til at vi fra og med sæsonen 2009 / 2010 har kunnet tilbyde gamle som nye kunder et meget større udvalg af skirejser. Hytter og lejligheder i mange varianter, men også højfjeldshoteller. Vi kan (med lidt store ord) tilbyde det hele indenfor norsk/svensk skiferie: De allerstørste skiområder, de mellemstore og de stemningsfyldte oaser.  Vi gør os stadig umage med at få et dybt og indgående kendskab til de enkelte områder og tilstræber en fleksibel tilgang til vores kunders ønsker til ferien.  Vi ønsker at være den førende markedsplads for vinterfjeld ferie i Norge & Sverige med netop vores store udvalg og gode kendskab. 

Udover Hyttespecialisten er og varermærkerne  Arte udland, Rejsefeber grupperejser-og-konferencerejser og Resia Erhvervsrejser en del af Bengt-Martins Rejser Aps og Resia Travel Group

Hyttespecialistens gæster varetages af vores meget dygtige svenske personale hos Bengt-Martins i Sverige. De kender vores destinationer aldeles godt, forstår det danske sprog og er gode til at gøre sig forståelige på dansk. 

Husk også at læse vores Rejsebestemmelser. Vi tager forbehold for billed- og tastefejl, ligesom Hyttespecialisten ikke kan tage ansvar indhold for film klip mv. fra destinationerne, Uhrskov m.f.l.

Juridiske fakta

HYTTEspecialisten er tilsluttet:
Rejsegarantifonden no 2115
Europæiske udvidede ansvarsforsikring 6000B