menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.

Behandling af persondata

Behandling af personoplysninger / Persondatapolitik


I forbindelse med en bestilling af et af Hyttespecialistens produkter kan det være nødvendigt, at du oplyser f.eks. navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse for at vi kan gennemføre din bestilling.

De oplysninger, man har oplyst i forbindelse med en bestilling, gemmes hos Hyttespecialisten i 5 år jf. Bogføringsloven.

Personhenførbare oplysninger (navn, adresse mv.) opbevares og transmitteres ikke krypteret. Men såvel transmission som opbevaring foregår i et lukket netværk. Der er altså ikke adgang til disse oplysninger fra internettet.

Hyttespecialisten videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart, medmindre det er nødvendigt for at kunne gennemføre din bestilling. F.eks må vi videregive oplysninger for at kunne bestille bolig, transport, liftkort, skileje og skiskole. Dvs. ved køb hos Hyttespecialisten bruges data om dig kun til at modtage og gennemføre din bestilling, samt administrere og forbedre vor service.