Norefjell – Skiferie i perfekt omgivelser

Fantastiske Norefjell, et af vores mest populære destinationer for en perfekt skiferie.  Her kan skiferien holdes på et tidligere olympisk anlæg som ligger max 1½ times kørsel fra Oslo, og som er blandt Oslos indbyggeres mest foretrukne weekends-skisportsted. Og for danskerne nu et meget populært område for årets skiferie.

Check Fakta Alpin i Norefjell

Boliger og ophold

På Norefjell bor man i lækre lejligheder eller Suiter, enten inde i hotelbygningen, eller i landsbyen ved siden af hotellet. Lige udenfor hotellet starter liftene op mod toppen, og løjpenettet byder på alt fra lette til udfordrene løjper. Har man brug for ekstra forkælelse, findes der både swimmingpool og spa-afdeling på hotellet. Her er en ægte moderne fjeldstemning, med udgangspunkt i den omkringliggende natur – og er helt klart et besøg værd.
Check boliger og ophold i Norefjell

Langrend i Norefjell

Det er omkring 120 km langrendsløjper ved Norefjell. De 70 kilometer af dem er i dalen og skoven. Rester på omkring 50 km er på højflellet, hvor løjperne næsten kommer op i 1500 meters højde. Der er fire kilometer lysløjpe.

Foto fra børneområde direkte ved Norefjell Ski & Spa


Børn

Der er 3 børnelifter i Norefjell, som er helt perfekte til nybegynderen. Der går ikke længe før børnen kan køre på den 300 meter lange piste sammen med de lidt mere øvede. Norefjell har naturligvis også skiskole til børnene.

Aktiviteter

Har I lyst til noget andet end at stå på ski eller være i spa´en eller poolen, så kan I løbe på skjøter, komme på hundeslædetur eller køre en tur på en ATV.