Skiferie i Idre Fjäll - Bør testes af enhver børnfamilie

Idre Fjäll er en fjeldtop med 40 sammenhængende piste rundt omkring en top! Super godt skiområde for børnefamilier med varierende kompetencer og ønsker for en perfekt skiferie. Idre Fjäll er en fjeldtop, som ligger midt i et af Sveriges store vildmarksområder med storslåede vidder. Det er let at komme rundt i hele liftsystemet på Idre Fjäll og næsten alle boliger er ski in – ski out, så du har nem adgang til pist og lift.
Check boliger og ophold på Idre Fjäll


Alpint og snowboard

Perfekte læpiste for små børn, mange ”mellempiste” og et stort sort område med bl.a. Nordens stejleste pist ”Chocken”. Idre Fjälls dreampark har det hele til snowboad´ere og legesyge alpinister. For børnene er der både rensdyret Aske og andre ”væsner”, som hygger om dem på Idrefjället. Stort afgrænset børneområde med tunneller, kælkebakker m.m. Bliver børnene trætte eller kolde vil de fleste nok elske det herlige badeland på Idre Fjäll. Så ja - Idre Fjäll er et super område til familiens skiferie.
Check også Fakta Alpin Idre Fjäll


Langrend

Idre Fjäll byder også på flot langrendsterræn suppleret med mærkede runder på højfjeldet. Både god langrend i skov og på fjeld. Og oveni 25 km oplyste spor til en skøn aftentur.
Check Langrends fakta Idre Fjäll


Aktiviteter

Mange aktiviteter for alle både i og udenfor pistene. Idre Fjäll har idrætshal med svømmebassin, badeland/eventyrbad, relax-afdeling, bowling med mere.


Mad og drikke

Mange forskellige spisemuligheder med blandt andet pizza, pasta og a la carte. Der er også mulighed for at smage lokale specialiteter som rensdyr, fjeldfisk, tunbröt, multebær og morkler.
Toppstugan er en lækker restaurant og cafe på toppen med en fantasisk udsigt.