Stöten, Sälen – Perfekt til familiens skiferie

Stöten er Sälens mest varierede skiområde: gode lange piste med udfordringer til bedstefar såvel som til lillepigen, fra slalomløber over twintip surfer, fra hundeslæde til langrend. Stöten er et rigtig godt udgangspunkt til familiens skiferie, for her er noget til alle. Området ligger ovenikøbet midt i uspolerede vildmarksnatur. Så du kan supplerer dit skiløb på skiferie med en gåtur i den skønne natur.
Check boliger og ophold i Stöten


Boliger til enhver smag til familiens skiferie.
I Stöten finder du boliger af alle størrelser. Her er blandt andet mindre boliger, større med plads til mange og de super lækre boliger med rigtig god plads og luksuriøs indretning. Det betyder også, at du har boliger i alle prisklasser. Stöten har det hele.


Alpint og snowboard

Stöten har Sälens største højdeforskel, et supergodt mix af grønne og blå piste samt world cup piste. Børneområdet er sikkert og stort. Funpark med udfordringer til enhver uanset alder.
Skiløbet i Stöten bliver endnu bedre. Stöten har fået et nyt skiområde med en ny lift, hvor du nemt kan komme rundt i de forskellige områder. Det nye område har en ny grøn pist og en Ski Route, som er mærket off-pist. Perfekt for dig, som vil have lidt mere udfordring.
Check også Fakta Alpin Stöten


Børn

Det vigtigste er, at det er nemt for børn at orientere sig i Stöten skiområde, samt at de har god plads på de brede piste. Skiskolen er på børnepisten Vargen ved Soltorget. Pisten ”mormors störttlopp” bliver hurtigt et hit hos børnene (og mormor): sjove små sving og toppe, men alligevel umiskendeligt grøn. Skattejagt med Vargy verdens sødeste ulv (ulv = varg på svensk).


Langrend

Hyggelig langrend i dalen: runder på 3,5 og 7 km + et oplyst spor. (til kl 23). På toppen af fjeldet, Granfjällstöten, mærkede spor på Kungsleden.  Der er en flot udsigt på toppen. Liften er gratis, når du står på langrend.
Check Fakta Langrend Stöten


Aktiviteter

Svømmehal med flere bassiner. Snecootersafari, hundeslædeture, bowling og meget mere. Afterski i Stöten er hyggelig for de alle. De mindste med røde kinder kan få en dejlig varm kakao.


Mad og drikke

Mange spisesteder / caféer (7) med forskellige tilbud og lidt for enhver smag. Glimrende pizzaer.