Stöten, Sälen – Perfekt til familiens skiferie

Stöten er Sälens mest varierede skiområde: gode lange piste med udfordringer til bedstefar såvel som til lillepigen, fra slalomløber over twintipsurfer, fra hundeslæde til langrend. Stöten er et rigtig godt udgangspunkt til familiens skiferie, for her er noget til alle. Og området ligger ovenikøbet midt i uspolerede vildmarksnatur. Så du kan suplerer dit skiløb på skiferie med en gåtur i den skønne natur.
Check boliger og ophold i Stöten


Boliger til enhver smag til familiens skiferie.
Boliger fra små resultatorienterede "vi-skal- på-ski-og-sove-en-seng", over "midt imellem" til store, superlækre hytter. Alle har behagelige priser indenfor katagorien.
Stöten mangler vist ingenting . . .


Alpint og snowboard

Stöten har Sälens største højdeforskel, et supergodt mix af grønne og blå piste samt world cup piste. Børneområdet er sikkert og stort. Funpark med udfordringer til enhver teenager (i alle aldre) og under stadig udvikling.
Skiløbet i Stöten bliver endnu bedre. Stöten har fået et nyt skiområde med en ny lift, hvor du nemt kan komme rundt i de forskellige områder. Det nye område har en ny grøn pist og en Ski Route, som er mærket off-pist, perfekt for dig, som vil have lidt mere udfordring.
Check også Fakta Alpin Stöten


Børn

Det vigtigste er at det er nemt for børn at orientere sig i Stöten skiområde, samt at de har god plads på de brede piste. Skiskolen er på børnepisten Vargen ved Soltorget , men pisten ”mormors störttlopp” bliver hurtigt et hit hos børnene (og mormor): sjove små sving og toppe, men alligevel umiskendeligt grøn. Skattejagt med Vargy verdens sødeste ulv (ulv = varg på svensk).


Langrend

Hyggelig langrend i dalen: runder på 3,5 og 7 km + et oplyst spor. (til kl 23). På toppen af fjeldet, Granfjällstöten, mærkede spor på Kungsleden.  Udsigt der stemmer til højtidelighed. Engangsbillet til lift t/r er gratis når du står på langrend.
Check Fakta Langrend Stöten


Aktiviteter

Svømme"hal" med flere bassiner. Snecootersafari, hundeslæde, bowling m.m. Afterski i Stöten er hyggelig for de fleste -de mindste med røde kinder og varm kakao.


Mad og drikke

Mange spisesteder / caféer (7) med forskellige tilbud og lidt for enhver smag. Glimrende pizzaer.