menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch.
Tandådalen i Sälen

Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige? Du finder alle vores skidestinationer i Sverige her. Vi har et stort udvalg til dig på de bedste destinatiner i Sverige. Og vi hjælper dig med at finde det rigtige til dig og din familie. Så er vi sikker på, at I får den bedste skriferie i Sverige.
Mange danske familier tager på skiferie i Sverige år efter år. Nogle vælger år efter år at holde julen i den nyefaldne sne og den fantastisk smukke natur. De elsker at pakke bilen med gaver og familie og kører nordpå mod sneen. Stå på ski om dagen og julehygge om aftenen. Andre vælger at rejse i løbet af sæsone og langt de fleste i uge 7 og 8. På vores destinationer er der skiløb for alle – ung som gamle, øvede eller uøvet. Og noget af det bedste ved skiferie i Sverige, er at man kan bo med ski in/ski out. Det betyder, at man kan lade bilen stå hele ferie.

Hvor skal vi rejse hen – hvad passer bedst til os?

Det er de spørgsmål, som vi ofte får. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Vores udbud er meget stort og vi har et fantastisk samarbejde med alle skidestinationerne i Sverige. Og vigtigst af alt – vi kender destinationerne.Vores mest populære destinationer i Sverige er Sälen og Idre Fjäll. Se alle vores destinationer herunder.

 Bestil din bedste skirejse hos Hyttespecialisten

 

Skiferie i Sverige