Skiferie skisportssteder i Sverige

Skiferie i Sverige? Du finder alle vores skisportssteder i Sverige her. Vi har et stort udvalg til dig på de bedste destinatiner i Sverige. Og vi hjælper dig med at finde det rigtige til dig og din familie. Så er vi sikker på, at I får den bedste skiferie i Sverige.
Mange danske familier tager på skiferie i Sverige år efter år. Nogle holder skiferie i julen i den nyefaldne sne og den fantastisk smukke natur. De elsker at pakke bilen med gaver og familie og kører nordpå mod sneen. Stå på ski om dagen og julehygge om aftenen. Andre vælger at rejse i løbet af sæsonen og langt de fleste i uge 7 og 8. På vores sksportssteder er der skiløb for alle – ung som gamle, øvede eller uøvet. Og noget af det bedste ved skiferie i Sverige, er at man kan bo med ski in/ski out. Det betyder, at man kan lade bilen stå hele ferie.


Hvor skal vi rejse hen – hvad passer bedst til os?

Det er de spørgsmål, som vi ofte får. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Vores udbud er meget stort og vi har et fantastisk samarbejde med alle skisportsstederne i Sverige. Og vigtigst af alt – vi kender destinationerne. Vores mest populære skisportssteder i Sverige er Sälen og Idre Fjäll. Se alle vores destinationer herunder. 

Bestil din bedste skirejse hos Hyttespecialisten

Vær opmærksom på, at det i år gået meget meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 
Ønsker du et tilbud fra os og hjælp til at finde det rigtige, udfyld vores skiferie forspørgelse klik her: 
Du kan også sende os en mail på hytte@hyttespecialisten.dk med dine ønsker. Vi svarer så hurtigt vi kan. Der går typisk en dag eller to, så hører du fra os. 

Sälen

Det perfekte valg för en skøn skiferie er Sälen. Sälenfjällen er nordens største alpinområde til både begyndere, de rigtig dygtige skiløbere og langrensløberne.

Læs mere om Sälen her

Sälen Lindvallen

I Lindvallen har hele familien alle muligheder for at holde den helt rigtige skiferie. Der er pister og områder till alle aldre og alle niveauer af ski.

Læs mere om Lindvallen her

Sälen Högfjället

"Klassisk fjeldferie". Begrrebet passer fint til dette skønne ormåde, hvor boliger, skiområde, aktivitetstillbud, restauranter tilsammen udgør en mindre og hyggelig fjeldlandsby

Læs mere om Högfjället her

Sälen Hundfjället

Tilsammen med Tandådalen tilbyder områderne Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter til familiens skiferie.

Læs mere om Hundfjället her

Sälen Tandådalen

Tilsammen med Hundfjället tilbyder områderne Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter med super skiløb til hele familien på årets skiferie. Alle familiemedlemmer kan få en sjov, hyggelig og aktiv skiferie.

Læs mere om Tandådalen her

Sälen Kläppen

Kläppen et attraktivt familieområde og et af vores mest populære områder til familiens skiferie.

Læs mere om Kläppen her

Sälen Stöten

Stöten er Sälens mest varierede skiområde: gode lange piste med udfordringer til bedstefar såvel som til lillepigen, fra slalomløber over twintipsurfer, fra hundeslæde til langrend.

Læs mere om Stöten her

Branäs

Sverige sydligste ”store skisportsområde”. Her får I en skiferie med variation for hele familien - store som små.

Læs mere om Branäs her

Idre Fjäll

En fjeldtop med 40 sammenhængende piste rundt omkring en top! Super godt skiområde for børnefamilier med varierende kompetencer og ønsker på skiferie.

Læs mere om Branäs her

Idre Himmelfjäll

Idre Himmelfjäll finns nya fräscha boenden nära skidåkning perfekt för barn i alla åldrar. En naturnära skidupplevelse där nedfarterna tar dig genom trolsk fjällskog. Här finns gröna, blå och röda pister - anläggningens första svarta backe invigs säsongen 21/22.

Læs mere om Idre Himmelfjäll her