Skiferie skisportssteder i Sverige

Skiferie i Sverige? Du finder alle vores skisportssteder i Sverige her. Vi har et stort udvalg til dig på de bedste destinatiner i Sverige. Og vi hjælper dig med at finde det rigtige til dig og din familie. Så er vi sikker på, at I får den bedste skiferie i Sverige.
Mange danske familier tager på skiferie i Sverige år efter år. Nogle holder skiferie i julen i den nyefaldne sne og den fantastisk smukke natur. De elsker at pakke bilen med gaver og familie og kører nordpå mod sneen. Stå på ski om dagen og julehygge om aftenen. Andre vælger at rejse i løbet af sæsonen og langt de fleste i uge 7 og 8. På vores sksportssteder er der skiløb for alle – ung som gamle, øvede eller uøvet. Og noget af det bedste ved skiferie i Sverige, er at man kan bo med ski in/ski out. Det betyder, at man kan lade bilen stå hele ferie.


Hvor skal vi rejse hen – hvad passer bedst til os?

Det er de spørgsmål, som vi ofte får. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Vores udbud er meget stort og vi har et fantastisk samarbejde med alle skisportsstederne i Sverige. Og vigtigst af alt – vi kender destinationerne. Vores mest populære skisportssteder i Sverige er Sälen og Idre Fjäll. Se alle vores destinationer herunder. 

Bestil din bedste skirejse hos Hyttespecialisten

Vær opmærksom på, at det ofte går meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 

Du kan sende os en mail på [email protected] med dine ønsker. Vi svarer så hurtigt vi kan. Der går typisk en dag eller to, så hører du fra os. 

Sälen

Det perfekte valg för en skøn skiferie er Sälen. Sälenfjällen er nordens største alpinområde til både begyndere, de rigtig dygtige skiløbere og langrendsløberne.

Læs mere om Sälen her

Sälen Lindvallen

I Lindvallen har hele familien alle muligheder for at holde den helt rigtige skiferie. Der er pister og områder till alle aldre og skiløb til alle uanset niveau.

Læs mere om Lindvallen her

Sälen Högfjället

"Klassisk fjeldferie". Begrebet passer fint til dette skønne område, hvor boliger, skiområde, aktivitetstillbud og restauranter tilsammen udgør en hyggelig fjeldlandsby

Læs mere om Högfjället her

Sälen Hundfjället

Sammen med Tandådalen tilbyder områderne Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter til familiens skiferie.

Læs mere om Hundfjället her

Sälen Tandådalen

Sammen med Hundfjället tilbyder områderne Sälens mest varierede skiløb samt mange aktiviteter med super skiløb til hele familien på årets skiferie. Alle familiemedlemmer kan få en sjov, hyggelig og aktiv skiferie.

Læs mere om Tandådalen her

Sälen Kläppen

Kläppen et attraktivt familieområde og et af vores mest populære områder til familiens skiferie.

Læs mere om Kläppen her

Sälen Stöten

Stöten er Sälens mest varierede skiområde: gode lange piste med udfordringer til bedstefar såvel som til lillepigen, fra slalomløber over twintipsurfer, fra hundeslæde til langrend.

Læs mere om Stöten her

Branäs

Sverige sydligste ”store skisportsområde”. Her får I en skiferie med variation for hele familien - store som små.

Læs mere om Branäs her

Idre Fjäll

En fjeldtop med 40 sammenhængende piste rundt omkring en top! Super godt skiområde for børnefamilier med varierende kompetencer og ønsker på skiferie.

Læs mere om Branäs her

Idre Himmelfjäll

På Idre Himmelfjäll har vi nye boliger tæt på skibakkerne. Området er perfekt til børn i alle aldre. I får skiløb i skøn natur med pister, som løber gennem en næste fortryllende skov. Der er både grønne, blå og røde pister og en helt ny sort, som er var klar i sæsonen 21 / 22.

Læs mere om Idre Himmelfjäll her