menu_icon_aboutCreated with Sketch. menu_icon_bikeCreated with Sketch. menu_icon_crosscountryskiCreated with Sketch. menu_icon_hotelCreated with Sketch. menu_icon_houseCreated with Sketch. menu_icon_mapCreated with Sketch. menu_icon_promotionCreated with Sketch. menu_icon_skiCreated with Sketch. menu_icon_skierCreated with Sketch. menu_icon_skipassCreated with Sketch. menu_icon_skischoolCreated with Sketch. menu_icon_snowwarantyCreated with Sketch. menu_icon_specialCreated with Sketch. menu_icon_walkCreated with Sketch.
Sälen Tandådalen i liften

Skiferie skisportssteder i Sverige

Skiferie i Sverige? Du finder alle vores skisportssteder i Sverige her. Vi har et stort udvalg til dig på de bedste destinatiner i Sverige. Og vi hjælper dig med at finde det rigtige til dig og din familie. Så er vi sikker på, at I får den bedste skiferie i Sverige.
Mange danske familier tager på skiferie i Sverige år efter år. Nogle holder skiferie i julen i den nyefaldne sne og den fantastisk smukke natur. De elsker at pakke bilen med gaver og familie og kører nordpå mod sneen. Stå på ski om dagen og julehygge om aftenen. Andre vælger at rejse i løbet af sæsonen og langt de fleste i uge 7 og 8. På vores sksportssteder er der skiløb for alle – ung som gamle, øvede eller uøvet. Og noget af det bedste ved skiferie i Sverige, er at man kan bo med ski in/ski out. Det betyder, at man kan lade bilen stå hele ferie.

Hvor skal vi rejse hen – hvad passer bedst til os?

Det er de spørgsmål, som vi ofte får. Og det kan vi selvfølgelig hjælpe med. Vores udbud er meget stort og vi har et fantastisk samarbejde med alle skisportsstederne i Sverige. Og vigtigst af alt – vi kender destinationerne. Vores mest populære skisportssteder i Sverige er Sälen og Idre Fjäll. Se alle vores destinationer herunder.

 Bestil din bedste skirejse hos Hyttespecialisten

Vær opmærksom på, at det i år gået meget meget hurtigt med bestillingerne. Det betyder, at boliger og pakker, som du kan se er ledige nu, kan være udsolgt i morgen eller allerede senere i dag. 

Ønsker du et tilbud fra os og hjælp til at finde det rigtige, udfyld vores skiferie forspørgelse klik her: 

Du kan også sende os en mail på hytte@hyttespecialisten.dk med dine ønsker. Vi svarer så hurtigt vi kan. Der går typisk en dag eller to, så hører du fra os. 

Skiferie i Sverige